A.İklim Bayraktar

A.İklim Bayraktar

ALLAH BELANIZI VERSİN..!

Parti yaparcasına üç beş yaratık bir araya gelmiş ve bir gurup köpekle eğlenmişler, cinsel haz almışlar, boşalmışlar… Hayvana bile iştahı kabaran pislikler başıboş gördükleri savunmasız çocuklara, kadınlara neler yapmaz?

İnsanlığın yanından bile geçmemiş bir yığın “yaratık” yaşıyor bu ülkede. Bunların gerçekten yalnızca beyincikleri var. Beyin kısımları boş.
18 köpeğe tecavüz edip öldürenlerin Bosna katliamında kadınlara ve çocuklara tecavüz edenden farkı yok. Hatta daha da aşağılıklar; zira bunlar kargaşa ortamı bulduklarında Sırp katillerden hiç geri kalmayacaklarını gösteriyorlar.

Parti yaparcasına üç beş erkek yaratık bir araya gelmiş ve bir gurup köpeğe resmen işkence ederek eğlenmişler, cinsel haz almışlar, boşalmışlar… Aklımı kaçıracak gibi oluyorum, duyduğumdan beri migrenim tuttu. Düşünsenize ertesi gün de eşiyle, sevgilisiyle cinsel ilişkiye girecek. Bu yaratıklar komşumuz falan da olabilir. Biz onları insan sanıyor olabiliriz.

Yine bir süre önce tarlada otlayan bir ineğe tecavüz ettiği için 32 yaşındaki E.A. polis tarafından gözaltına alınmıştı.
Bu tecavüzcü sapıkların, pis iğrenç yaratıkların isimlerinin sadece baş harflerini yazmak ama tecavüze uğrayanların isimlerinin tamamını yazmak, resimlerini yayınlamak da medyanın yeni numarası.
İnek şikâyetçi olmadığı için tecavüzcü serbest kaldı, o da ayrı.
Yine ormanlık bir alanda otuz kadar tecavüze uğramış köpek bulundu. Köpeklerden 18’i tecavüz ve işkence sonu öldürülmüştü. Tecavüzcüleri ve katilleri bulunamadı. 12 köpek sağ kurtuldu.
Şimdi insanlardan korkar oldular. Ya kaçıyorlar ya da yanlarına yaklaştırmıyorlar. Oysa tam tersi olmalı.
Topluca katledilen köpeklerden geriye yanmış cesetler, tüyler, erkek iç çamaşırları kaldı.
Daha da korkuncu, işkence sırasında kullanıldığı anlaşılan demir boyunluklar ve plastik kelepçeler bulundu.
Birden bire oluşan bir haz değil yani. Taammüden tecavüz. Önceden planlanmış. Allah bilir bu geri zekâlı vahşi insan müsveddeleri, cinsel gücü arttırıcı haplar da almışlardır sefere çıkmadan önce.
Kesin; bu işe bir “mastürbasyon” gözüyle yaklaşıyorlar ve hayvan denilen canlının aslında kendilerinden çok daha kişilikli olduğunu bilmiyorlar.


Geçen yıl İstanbul Ataşehir’de yaşayan bir şahıs (adı verilmiyor her nedense, yine baş harfler), bir apartmanın bodrum katında köpeğe tecavüz ederken suçüstü yakalanmıştı. Çevredekiler adamı linç etmeye kalkışmıştı, ama o polis müdahalesiyle linçten kurtulmuştu. Polis karakola çektiği tecavüzcüden 250 TL alıp salıvermişti. Sanki geneleve gitmiş ve parasını ödemiş gibi.
Ama bölge halkı, köpeği bir veterinere götürüp tecavüze uğradığına ilişkin rapor aldıktan sonra, adı gizlenen bu şahısla aynı mahallede oturmak istemediğini belirterek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Ama bir sonuç çıkmadı.
Mahkeme, tecavüz suçunu görmezden gelip, tecavüzcünün “Kilit altında muhafaza edilen eşyanın çalınması” gerekçesiyle dava açtı.
Mahkeme hâkimi sanığa 2 buçuk yıl ceza verdiğini ve cezayı ertelemeyeceğini açıkladı. Aslında bu ceza köpeğe tecavüzden değil, hırsızlık suçundan verilmişti. Nitekim hâkim, “Maalesef hayvanlara kötü muameleye fazla ceza verilmiyor. Bu yüzden ben de hırsızlık suçundan bu cezayı verdim ve ertelemedim,” diye bir açıklama yapmak zorunda kaldı.
 
Bir başka şaşırtıcı olay da Bursa’da yaşanmıştı. Ördeğine tecavüz eden 50 yaşındaki damadından şikâyetçi olmuştu kayınpederi Salih Bey.
Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi’ne götürülen ördeğin “malum” yerinin deformasyona uğradığı ve bağırsaklarının zarar gördüğü saptanmış, ördek acilen ameliyata alınmıştı. Şikâyet üzerine de tecavüzcü karakola götürülmüştü. Tabii, beş dakika sonra da serbest bırakılmıştı.
Ördek… Ne olacak ki… Tecavüz etti diye adam mı asalım?
Bu tecavüzcünün de, diğer birçok tecavüzcüler gibi eşini ve çocuklarını dövdüğü ortaya çıkmıştı. Ah, ceza verilmedi değil. Verildi elbette. 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu’nun 14.maddesi (hayvanlarla cinsel ilişki) tecavüzcüyü yerle bir edecek bir cezayı yeterli görüyor: 250 TL.
İş bunla da kalmıyor. Haberin duyulması üzerine habere yorum yapanlar daha da iğrençleşebiliyorlar ve o zaman şiddetin ne boyutlarda olduğu ve insanları nasıl kuşattığı ortaya çıkıyor.
“Salih’in ördeği muhtemelen vakvaklamamıştır, yani rızası var…”
“Sn.Salih, ördeğiniz suçlu. Kuyruğunu, poposunu sallamasaydı. Hem rızası da varmış. Siz iyisi mi tecavüzcüyle evlendirin. Tazminat da ödeyin.”
“Ördek var dediler, geldik…”
“Şimdi bu ördek hamile kalırsa ne olacak? Kürtaj olabilecek mi?”
“Belki de ördek tahrik etti… Adamıhemen suçlamayalım.”
“Ördek vak vak der, adam oh oh der.”
“Benim zevkim, benim kararım…”
Ve daha onlarca yorum… İğrençliklerden espri çıkaran bir toplum…
 
Bu ülkede tecavüze ve tacize uğrayanlar haykırmazsa, tecavüzcülere gereken ağır cezalar verilmezse daha çok kadınlar, erkek-kız çocuklar ve hayvanlar telef olacak.
Ve sokaklarda insan kılığında dolaşan yaratıkların sayısı bir hayli artacak.
Hayvan sevmeyen insan sever mi? Hayvana bile iştahı kabaran pislikler başıboş gördükleri savunmasız çocuklara, kadınlara neler yapmaz?
Bu gibi yaratıklar sokakta ellerini kollarını sallayarak geziyorsa eğer, ne bizim ne de çocuklarımızın hayatı asla emniyette değildir.


A.İklim Bayraktar
Twitter// @aiklimbayraktar 

Önceki ve Sonraki Yazılar