AKP YANDAŞ SAVAŞLARI SERTLEŞİYOR

AKP YANDAŞ SAVAŞLARI SERTLEŞİYOR

Uzunca bir süredir giderek sertleşen Erdoğan destekçisi yazar ve TV yorumcuları savaşı ayyuka çıktı

Erdoğan'ın yıllardır izlediği   " Bana oy vermeyen bizden değildir" siyaseti sonucu, ülkede vatandaşlar arasında derin uçurumlar açılmasına neden oldu. 
Önce başörtülü başörtüsüz, içen içmeyen, farklılıkları yaratıldı, ardından ise daha tehlikeli bir hale gelen etnik milliyet ve din mezhep ayrıcalığı kaşınmaya başlandı. 

ALEVİLERİ KATLEDELİM

İş bu gün gazetelerde yer alan devletin maaş ödediği bir akademisyenin "Alevileri katletmeli" önerisine kadar geldi. 

Ayrışma ve düşmanlık artık o hale geldi ki ortak çıkar ve menfaatler bile ince elenip sık dokunarak düşmanlığa dönebiliyor. 

Özellikle, Gülen cemaati ve AKP arasında baş gösteren çatışmanın giderek açık savaşa dönüşmesi, gerçektende "at izi, it izi" göstergelerine tavan yaptırdı. 

Öyle ki artık kimin neyi savunduğunu anlamak bile artık imkansız hale geldi. 

EN GÖZDE BEN OLAYIM ÇABASI

Erdoğan'ın kayıtsız şartsız destekçileri bile ilk fırsatta birbirlerinin kuyularını kazma, gözden düşürme faliyetlerine başladılar. İşte Oda Tv'nin yakaladığı güzel bir örnek.

SERT SÖZLER

Yandaş yazar Fatih Tezcan A Haber yorumcusu Cemil Barlas'a sert sözler kullandı. 

Daha önce de pek çok kez Twitter üzerinden Cemil Barlas'a sert çıkışlarda bulunan Fatih Tezcan, Cemil Barlas'ın bir tweet'ini alıntılayarak, "Normalde, sokakta bir yerde karşına çıksa; İslam'ı, kardeşliği anlatır, 'içkiyi bırak' filan dersin değil mi? A Haber'de analiz yapıyor, düşün" dedi.

İşte o mesaj: 

Cemil Barlas, söz konusu tweet'inde, "Orda o, burada bu oluyor. 'Seyredip bişey yapamıyoruz'muhabbeti sıktı. TC'nin önceliği kendi vatandaşları ve TR'de yaşayanlar. Can derdindeyiz" demişti.

BURHAN KUZU'YA DERS VERMİŞTİ

Fatih Tezcan, Burhan Kuzu'nun Beşiktaş'taki 38 kişinin hayatını kaybettiği saldırı sonrası attığı "Türkiye'yi ömür boyu siyasi istikrara kavuşturacak ve Ülkemizin geleceğinin teminatı olan Başkanlık Sistemi Meclis'e sunuldu. Hayırlı olsun" tweet'i ardından Kuzu'ya da tepki göstermişti. "Daha polislerimizin kanları yerde ve siz konuyu Başkanlığa veya Yeni Anayasa'ya bağlıyorsunuz öyle mi?! Böyle insanlık da siyaset de olmaz!" diyen Tezcan devamında şunları yazmıştı:

YAŞINIZ BÜYÜK

“Yaşınız büyük diye susuyoruz ama yersiz zamansız çıkışlarınız davaya zarar veriyor, lütfen kritik günlerde Twitter’a girmeyin.”

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı