Afyon'da çamura saplanan öğrencinin mucize kurtuluşu

Afyon'da çamura saplanan öğrencinin mucize kurtuluşu

Afyon'da üniversite öğrencisi bir genç akşam saatlerinde köpeklerden kaçmak isterken düştüğü derede çamura saplanarak sabaha verdiği yaşam mücadelesi sonunda mucizevi şekilde kurtarıldı.

Afyonkarahisar'da kendisini kovalayan köpeklerden kaçmak isterken dere yatağına düşüp, çamura saplanan ve geceyi bataklık alanda geçirmek zorunda kalan üniversite öğrencisi Halil İbrahim Sarı, AFAD ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. 

3 METRE DERİNE DÜŞTÜ

Sarı, alınan bilgiye göre köpeklerin saldırısından korkarak aşırı yağış yüzünden kayganlaşan toprak zeminden ayağı kayarak, yaklaşık 3 metre derinliğindeki dere yatağına düştü. 

BÖYLE KURTARILDI

DEREDE ÇAMURA SAPLANDI

Çıkmaya çalıştığı sırada, köpeklerin saldırması üzerine kanalın diğer tarafından çıkmayı düşünen Sarı, bu defa derede çamura saplandı.

HAVA AYDINLANINCAYA KADAR DAYANDI

Gece boyunca kendi imkanları ile kurtulmaya çalışan Sarı, başarılı olamadı. Havanın aydınlanması ile yardım çığlıklarını duyan çevredeki işçiler, durumu polise ve 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İNSAN ZİNİCİRİ İLE KURTULDU

İhbar üzerine olay yerine gelen Afyonkarahisar Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve itfaiye ekipleri, Sarı'yı saplandığı çamurdan insan zinciri oluşturarak çıkardı.

DAYANCAK GÜCÜ KALMAMIŞ

AFAD ve itfaiye personeli, montlarını çıkararak, uzun süre çamur içinde kalan gencin üzerine örterek sıcak tutmaya çalıştı. Sarı, daha sonra çamur alana giremeyen ambulansa kadar kurtarma ekipleri tarafından sedye ile taşındı.

ÜNİVERSİTE ARKADAŞLARI VE GÖREVLİLER ZİYARETİNE GELDİ

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Sarı'nın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayın duyulması üzerine AKÜ görevlileri de hastaneye gelerek, üniversite öğrencisinin sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı.

ŞİLE'DE GEMİ KARAYA OTURDU, İSTANBUL DA GASP DEHŞETİ,

DEV OPERASYON 727 GÖZALTI PAZARDA KAFASINDAN VURDULAR

gunun-ozetleri-010.jpg

 

İlgili Haberler