Adana'da sır ceset

Adana'da sır ceset

Adana'daki Seyhan Baraj Gölü’nde cesedi bulunan bir kadının kimliği tespit edilemedi.

Adana'daki Seyhan Baraj Gölü’nde cesedi bulunan bir kadının kimliği tespit edilemedi. Rusya’ya romantizmi getiren şair Vasily Zhukovsky’nin adını koluna dövme olarak yaptıran kadının kimliğini tespit etmeye çalışan polis, barlarda ve gece kulüplerinde araştırma yaptı
 

Adana'da Seyhan Baraj Gölü kıyısında spor yapanlar, 28 Mart’ta suyun içerisinde bir kadın cesedi buldu. Ceset, Sualtı Grup Amirliği’ne bağlı dalgıç polis tarafından kıyıya çıkartıldı. Yapılan araştırmada, 30 yaşlarındaki kadının vücudunda bıçak veya silah yarası olmadığı saptandı.

1.60 santim boylarındaki siyah saçlı kadının yapılan ön otopsisinde suda boğularak öldüğü anlaşıldı.

 

RUS ŞAİRİN ADINI DÖVME YAPTIRMIŞ


Rus edebiyatının önde gelen isimlerinden olan ve Rusya’ya romantizmi getirmesiyle tanınan şair Vasily Zhukovsky’nin adını koluna dövme olarak yaptıran kadının, eğlence yerlerinde çalışma olasılığı değerlendirildi. Cinayet Bürosu ekipleri, kadının fotoğrafıyla 150 eğlence yeri, kafeterya ve barları tek tek dolaştı. Ancak herhangi bir ipucuna ulaşamadı.

İntihar ve cinayete kurban gitme olasılığı da araştırılan kadının cenazesi, ailesi bulunamazsa belediye tarafından defnedilecek.

Fatih KARAÇALI/ ADANA, (DHA)

İlgili Haberler