Adana'da Otobüste Tacizci Yakalandı ' Şeytana Uydum Dedi '

Adana'da Otobüste Tacizci Yakalandı ' Şeytana Uydum Dedi '

Adana'da Belediye otobüsünde taciz ettiği kadın tarafından kaydedilerek diğer yolcuların yardımı ile yakalanan şüpheliyi polise teslim ettiler.

Adana'da bir belediye otobüsünde tacize uğrayan kadın tacizcisini cep telefonuyla kaydedip, yolcuların yardımıyla yakaladı. Etkisiz hale getirilen tacizci polis ekiplerine teslim edildi. Kadının tepkisi üzerine tacizci, "Yaptık bir hata. Bir daha olmaz.'' dedi

YAPTIK BİR HATA

Adana'da bir belediye otobüsünde tacize uğrayan kadın, tacizcisini cep telefonuyla kaydedip, yolcuların yardımıyla yakaladı. Etkisiz hale getirilen tacizci polis ekiplerine teslim edildi. Kadının tepkisi üzerine tacizci, "Yaptık bir hata. Bir daha olmaz. Yaşım çok genç, beni bırakın gideyim" diye karşılık verdi.

Adana'da belediye otobüsünde bir kadını taciz ettiği iddia edilen kişi, yolcular tarafından yakalanarak, polis ekiplerine teslim edildi. Otobüsteki hareketli dakikalar, tacize uğradığını iddia eden kadın tarafından cep telefonuyla kayda alındı.

İŞTE O ANLAR

YOLCULAR KAÇMASINA ENGEL OLDU

125 numaralı Büyükşehir Belediyesi Halk Otobüsü'nde bir kadının, taciz edildiğini söyleyerek çığlık atması üzerine yolcular, şüpheliyi yakalayıp, polise haber verdi. Yolcular, polis gelene kadar şüphelinin kaçmasına engel oldu.

Tacize uğradığını iddia eden kadın da şüphelinin görüntüsünü çekerek, "Bütün Türkiye seni görsün. Senin gibiler yüzünden sokağa çıkamaz olduk. Çoluğumuzu çocuğumuzu dışarı bırakamıyoruz" dedi. Bu sözler üzerine taciz şüphelisi kadına dönüp, "Yaptık bir hata. Bir daha olmaz. Yaşım çok genç, beni bırakın gideyim. Bir yanlış yaptım" şeklinde konuştu.

"BİR DEFA YANLIŞLIKLA TEYZEYE DEĞDİM ABİ"

Tacizciyi gözaltına almaya gelen polisin "Ne yaptın sen' demesi üzerine şahıs, "Bir defa yanlışlıkla yaptım. Hepsi üzerime çöküyor. Bir defa yanlışlıkla teyzeye değdim abi" diye cevap verdi.

Gözaltına alınan şüpheli, sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kaynak: İHA

İlgili Haberler