ADANA'DA İLGİNÇ OLAY

ADANA'DA İLGİNÇ OLAY

Adana’da bir hemşire ölen kedisini ormanlık alana bebek gibi gömünce olayı gören iki kişinin ihbarıyla polis alarma geçti

Adana’da bir hemşire, ölen kedisini ormanlık alana bebek gibi gömünce, olayı gören iki kişinin ihbarıyla polis alarma geçti.

Sözcü'nün haberine göre: Çukurova Üniversitesi yerleşkesinde oturan iki kişi, bir kadının elinde kazma ve kürekle gelerek ormanlık alana bir şey gömdüğünü gördü. Uzak olduğu için ne gömdüğünü tam göremeyen iki kadın, hemen polisi aradı. Bu arada kadın, olay yerinden ayrıldı.

BEBEK MEZARI SANDILAR

Kadının ayrılmasından sonra olay yerine ulaşan iki kişi, bebek mezarı büyüklüğünde bir mezar olduğunu ve üzerine de bebek kıyafeti konulduğunu gördü. Bir süre sonra da olay yerine polis geldi. Polis de mezar şeklindeki yeri görünce bebek gömülmesi ihtimaline karşılık olay yeri inceleme ekiplerine haber verdi.

Bu arada başka bir vatandaş da gelerek mezarın bir kedi mezarı olduğunu, az önce bir hemşirenin ağlayarak gömdüğünü söyledi. Olay yeri ekipleri de mezarı açıp baktıklarında kedi ölüsü olduğunu gördü.Polis kediyi mezara yeniden gömüp olay yerinden ayrıldı.

KAYNAK: Sözcü

İlgili Haberler