3 ÇOCUĞU MUHABBET KUŞU BAHANESİ İLE TACİZ DAVASI

3 ÇOCUĞU MUHABBET KUŞU BAHANESİ İLE TACİZ DAVASI

Fuat Fıçıcı kediler için süt vereceğini söyleyerek 3 çocuğu evinin bahçesine götürdü. Fıçıcı daha sonra "Benim muhabbet kuşum var, gelin size göstereyim" diyerek çocukları evin içerisine soktu.

Eskişehir'de 'Muhabbet kuşumu göstereyim' diyerek 7-8 yaşlarındaki ikisi kız, biri erkek 3 çocuğa cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen 27 yaşındaki Fuat Fıçıcı, 22 yıla kadar hapis istemiyle yargılanıyor.

ÇOCUKLAR KEDİLER İLE OYNARKEN

Emek Mahallesi'nde geçtiğimiz 10 Eylül'de meydana gelen olayda iddialara göre, 7 yaşındaki K.D. adlı erkek çocuğu ile 8 yaşındaki E.A. ve aynı yaştaki İ.K. adlı kızlar sokakta kedilerle oynarken yanlarına Fuat Fıçıcı geldi. Fuat Fıçıcı kediler için süt vereceğini söyleyerek 3 çocuğu evinin bahçesine götürdü. Fıçıcı daha sonra "Benim muhabbet kuşum var, gelin size göstereyim" diyerek çocukları evin içerisine soktu.

KIZ ÇOCUKLARININ BOYUNLARINI ÖPTÜ

İddialara göre Fuat Fıçıcı evde kız çocuklarının boynunu öptü, erkek çocuğun da sırtını okşadı. Çocuklar Fuat Fıçıcı'ya 'Sapık mısın?' diyerek tepki gösterdi. Çocuklardan İ.K. Fıçıcı'ya tekme attı. Evden dışarı kaçan çocuklar daha sonra durumu ailelerine anlattı.

AİLELER 

Ailelerin şikayeti üzerine polis tarafından yakalanan Fuat Fıçıcı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Fıçıcı hakkında 'Sarkıntılık yapmak suretiyle çocuğun cinsel istismarı ve cebir, tehdit ve hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından 22 yıla kadar hapis istemiyle Eskişehir 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

SUÇLARINI KABUL ETMEDİŞİKAYET ETTİ

Tutuklu sanık Fuat Fıçıcı'nı yargılanmasına bugün başlandı. Duruşmaya sanığın yanı sıra mağdur çocukların aileleri katıldı. Suçsuz olduğunu öne süren Fuat Fıçıcı "Suçlamaları kabul etmiyorum. Hepsi iftiradır. 10 Eylül'de ben babamın yanındaydım." dedi.

SANIĞI TEŞHİS ETMELERİ

Mahkeme heyetinin önümüzdeki duruşmada çocukların sanığı teşhis etmeleri gerektiğini belirtmesi üzerine aileler "Çocuklarla sanığın tekrar karşılaşmasını istemiyoruz. Çocukların zaten psikolojisi bozuldu." dedi. Mahkeme heyeti bunun üzerine, çocukların sanık Fuat Fıçıcı ile yüz yüze gelmeden teşhis yapılmasına karar verdi. Heyet, sanığın tutukluluk halinin devamına da karar vererek duruşmayı 20 Aralık'a erteledi.

BOYUN ÖPMEKTEN HAPSE GİRMİŞTİ

Bu arada tutuklu sanık Fuat Fıçıcı'nın 2008 yılında özel güvenlik görevlisi iken Eskişehir'de 12 yaşındaki N.D. adlı kız çocuğunu bir iş hanının bodrum katına götürüp burada boynundan öptüğü iddiasıyla şu an yargılanmakta olduğu Eskişehir 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılandığı belirtildi.

AYNI SUÇTAN CEZA EVİNE GİRMİŞ

Fıçıcı, 2 yıl süren yargılanmanın sonucunda önce 15 yıl hapis cezasına daha sonra duruşmadaki iyi hali dikkate alınarak 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Fıçıcı'nın birkaç yıl önce cezaevinden çıktığı öğrenildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı