14 yaşında Sonat'ın hayatını kurtarabiliriz

14 yaşında Sonat'ın hayatını kurtarabiliriz

Antalya'da lösemi hastası olan 14 yaşındaki Sonat Emre Özcan'ın sağlığı aranan ilik bulunamadığı için yeniden bozuldu, doktorların sadece 60 gün süre verdikleri ilik nakli için tek yapacağımız şey kan vermek ya da paylaşmak.

Antalya'da Akut Lenfoblastik Lösemi (ALL) hastalığıyla 4 yıldır savaşan 14 yaşındaki Sonat Emre Özcan, yaşama tutunabilmek için ilik nakli bekliyor. Bir çok vakada başarılı kampanyalar ile çok sayıda çocuğun hayatının kurtulduğu bu illet için yapmamız gereken çok basit. Sadece kan vermek. Eğer kan veremeyecekseniz bu çaresizliği sosyal medyada paylaşarak olabildiğince çok insana ulaşmasını sağlayalım.

SADECE KAN VERMEK GEREKİYOR

Antalya'da Akut Lenfoblastik Lösemi (ALL) hastalığıyla 4 yıldır savaşan 14 yaşındaki Sonat Emre Özcan, yaşama tutunabilmek için ilik nakli bekliyor. Oğlunun 2 ay içerisinde nakil olması gerektiğini belirten anne Sinem Güney Kuru ise, "2 ay içerisinde uygun donör bulunması lazım. Çok acı çekiyorum" diyerek duygularını gözyaşlarıyla dile getirdi.

MÜTHİŞ GELİŞME 9 OCAK 2018

22-033.jpg

55 GÜN KALA SON DURUM

99-002.jpg

BU FERYADA KULAK VERELİM



BAŞ DÖNMESİ İLE BAŞLADI

4 yıl önce baş dönmesi ve ağrı şikayetiyle gittiği hastanede yüksek riskli ALL hastası olduğunu öğrenen Sonat Emre Özcan'ın hayatı, hastane koridorlarında geçiyor. Daha önce kemoterapi ve ilaç tedavisi gören Özcan, kendisine uygun ilik bulunamaması nedeniyle hastalığı son günlerde tekrar nüksetti. Hastanede müşahede altına alınan Özcan, hayata tutunabilmesi için gerekli iliği dört gözle bekliyor. Acılı annesiyse, doktorların 60 gün verdiği oğlu için gün sayıyor.

SONAT'A CAN VERMEK BU KADAR KOLAY İŞTE TÜM AYRINTILAR

Sadece 60 günü kalan  Sonat için kan vermek çok kolay bir işlem. Eğer bu yüce görevi yapmak isterseniz bilmek isteyeceğiniz tüm ayrıntılar burada.

AYRINTILAR İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

BAĞIŞLAR NEREDE YAPILIYOR

Bağışta bulunmak çok kolay üstelik yaptığınız kan bağışı sadece Sonat için değil ona uymazsa başka can bekleyenler içinde ışık olacak . İşte bağış noktaları.

 Kök Hücre Bağış Noktalarını görmek için buraya tıklayınız

YAPILAN KAMPANYA DUYURULARI

Okulumuz Hayal Evi Sanat Merkezi Piyano Öğretmenlerimizden Sinem Öğretmenimizin 14 yaşındaki Oğlu 

Sonat Emre Özcan için ilik nakli gerekiyor.

ALL(Akut Lenfoblastik Lösemi)hastası. Hastalığı relaps(tekrar)durumunda. 

HAYAT VERMENİZİN HİÇ BİR RİSKİ VE ACISI YOK

ütfen herkes herhangi bir Kızılay merkezine gidip gönüllü ilik bağışçısı olmak istiyorum demesi yeterli, gerekeni onlar yapacaktır. 

herhangi bir ücret alınmayacaktır.Kan grubu veya herhangi bir farklılık önem arz etmiyor.

Lütfen desteklerinizi bekliyoruz.

SADECE 60 GÜN VAR

Antalya'da yaşayan ve hastalığı tekrar eden Sonat Özcan'a ( 14 yaşında, şu an Antalya Medikal Park hastanesinde) ilik nakli gerekiyor.

Sonat ve diğer hastalara yardımcı olmak için;

- 18 ile 50 yaş aralığında, 

- en az 50 kg ağırlığında ve

- sağlıklıysanız ,

Siz de en yakın kızılay verici merkezine gidip kök hücre bağışçısı olabilirsiniz.

Alo 168 hattını arayarak size en yakın merkezin adresini öğrenebilirsiniz.

Lütfen ertelemeyin.

Çünkü hiç vakit kalmadı..!!

 

 

İlgili Haberler