Yavuz Bingöl'den Kötü Haber

Yavuz Bingöl'den Kötü Haber

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en önemli destekçilerinden olan türkücü Yavuz Bingöl'ün seçimler ardından kalp ameliyatı geçirdiği ileri sürüldü. 

Uzun yıllardan sonra ilk kez iktidar olma avantajına rağmen büyük bir oy kaybı ile büyük kentlerin belediyelerini kaybeden AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en önemli destekçilerinden olan türkücü Yavuz Bingöl'ün seçimler ardından kalp ameliyatı geçirdiği ileri sürüldü. 

ERDOĞAN'A ŞARKI BİLE YAZMIŞTI

Erdoğan için şarkı bile yazdığı konuşulan ve projelerine devletten bir çok destek aldığı iddia edilen Yavuz Bingöl'ün seçimlerde alınan sonuçlardan büyük üzüntü duyduğu ileri sürüldü. İşte o haberin ayrıntıları.

SEÇİMLERDEN SONRA KALBİ TEKLEDİ

Türkücü Yavuz Bingöl'ün kontrol için gittiği Bağcılar'daki özel bir hastanede apar topar ameliyata alındığı ve kalbine dört stent takıldığı iddia edildi. Mynet'te yer alan haberin ayrıntıları şöyle.

STEN TAKILDI İDDİALARI

Geçtiğimiz şubat ayında yaşadığı ağrılar yüzünden hastaneye giden ve safra kesesinde iltihap olduğu tespit edilen Yavuz Bingöl, bugün tekrar ameliyat masasına yattı. Magazinburada.com’un özel haberine göre, Bingöl’e bugün tekrar ameliyat masasına yattı. Kalbine dört tane stent takılan türkücünün gün boyunca ameliyat olduğu hastanede müşahede altında tutulacağı belirtildi.

ERDOĞAN SEVGİSİ ŞARKI YAZDIRMIŞTI

ŞUBAT AYINDA HASTANELİK OLMUŞTU

Geçtiğimiz şubat ayında hastaneye kaldırılan Bingöl, “Gece evde ağrım ve sancım oldu. Hastaneye gittim, mide yanması diye bana çeyrek serum verdiler ve taburcu ettiler. Sabah yine ağrılarım oldu ve acil olarak Şişli Etfal'e geldim. Yapılan tetkikler sonucu safra kesemin iltihaplandığı ortaya çıktı” açıklamasında bulunmuştu.

 

İlgili Haberler