WIKILEAKS YENİ ; ERDOĞAN DAMADI VE CLINTON

WIKILEAKS YENİ ; ERDOĞAN DAMADI VE CLINTON

Wikileaks'in son açıkladığı bilgiler yenilir yutulur cinsten değil. Rusya, Türkiye'yi IŞİD'den petrol almakla suçlamıstı. Zikredilen isim ise genelde Erdoğan'ın damadı idi.

Aziz Doğdu / Haberartı Türk

Wikileaks, daha önce de açıkladığı üzere Hillary Clinton'a altın vuruşu yavaş yavaş yapıyor.

GÖZ YUMDU VE HABERİ VARDI İDDİASI

ABD'deki Common Sense Show'un dört yıl önce iddia ettiği ve Libya'da rejim değişikliğini gerçekleştirmek için CIA adına silah yardımı, çocuk ve uyuşturucu trafiği yaparak terörist örgütlerle işbirliğine giren Büyükelçi Stevens'in kirli çamaşırlarının ortaya çıkmaya başlaması üzerine öldürülmesinde Hillary Clinton'ın hem haberi olduğu hem de buna göz yumduğu Wikileaks tarafından teyit edilmek üzere.

ORTAKLIĞA SAÇILAN YENİ BİLGİLER ERDOĞAN VE DAMADI DA DAHİL HERKESİN BAŞINI AĞRITACAK

Wikileaks'in şu anda yüklediği bilgiler, yenilir yutulur cinsten değil. Ellerinde bulunan bilgilerin kısa bir özetini geçen ünlü sızıntı sitesine göre:

1. Katar, Clinton'dan Katar-Türkiye boru hattı için yardım istemiştir. Clinton'ı memnun etmek için de Bill Clinton'a doğumgününde 1 milyon dolar bağışlamıştır.

2. Clinton karteliyle pek de dostane ilişkileri bulunmayan ve bu boru hattını kabul etmeyen tek ülke Suriye'ydi.

3. IŞİD, bölgedeki diğer petrol devlerini (Esad ve Kaddafi) saf dışı bırakmak için kurulmuştu. Böylece bölgede Clinton, Katar, Suudi, Türkiye ve IŞİD petrol İmparatorluğu kurulacaktı.

4. Obama'nın görevi, bu imparatorluk kurulana kadar Erdoğan'ı Türkiye'nin başında kontrol altında tutmaktı.

5. HIllary, NATO/BM yaptırımlarını kullanarak Rus petrolünün Avrupa'ya akışını durdurmak istiyordu. Durdurmaktaki amacı, sadece kendi petrol kartelinin satış yapmasıydı.

6. Rusya, Türkiye'yi IŞİD'den petrol almakla suçlamıstı. Zikredilen isim ise genelde Erdoğan'ın damadı idi. Rusya ekonomisi, doğrudan petrol üretimine bağlıdır. Suriye’de savaşmalarının nedeni işte tam da budur. Clinton ve kartelinin planına izin verilirse Rusya'nın ekonomisi bir gecede çökecek. Ama bunu başarabilmek için de Hillary, Rusya'yı Suriye'den çıkartmak zorunda.

7. Büyükelçi Stevens, Kaddafi'nin eski generalleri aracılığıyla neler döndüğünü anlamıştı. Tam her şeyi açıklamak için öne bir adım atmak istediğinde Hillary, Stevens' in ortadan kaldırılması talimatını verdi. Bunu da Libya'da silahlandırdığı asilere yaptırdı. İşte bu yüzden de Kaddafi'nin adamları olay yerine yardım için gelen tek kişilerdi. Çünkü hepsinin arası Stevens ile iyiydi.

BU İDDİALAR ÇOK BAŞ AĞRITACAK

Clinton'ın başı bu iddialarla çok ağrıyacak. Wikileaks, bu konuyla ilgili tüm bilgileri tamamen açıklayacak. Bazı bilgiler, zaten yayınlanmış vaziyette ve internette dolanıyor, ama Wikileaks kapsamlı bilgileri açıklayacak. Ayrıca sadece Wikileaks değil Abedin Huma'nın bilgisayarında bulunan bulgular da yukarıdaki listeyi doğrular nitelikte.

(BeforeItsNews sitesinden derlenmiştir)