TSK'DAN AÇIKLAMA; 2 asker şehit 5 asker yaralı

TSK'DAN AÇIKLAMA; 2 asker şehit 5 asker yaralı

16. Günü icra edilen Afrin operasyonundan TSK'nın yaptığı son dakika açıklamasına göre 2 şehit haberi daha geldi. Açıklamada 5 askerinde yaralı olduğu bildirildi


Afrin'de 14 gündür süren operasyon sırasında 2 askerimizin daha şehit olduğu açıklandı. Dün bir tankımızın vurulması sonucu 5 askerimizin şehit olduğu duyurulmuştu.

TSKA'DAN AÇIKLAMA

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden ( TSK) gelen son dakika açıklamasında Afrin Harekatı'nda 2 askerin şehit olduğu 5 askerin ise yaralandığı belirtildi.

TSK’dan yapılan yazılı açıklamada, “Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, 04 Şubat 2018 tarihinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü unsurlarına karşı gerçekleştirilen operasyonlarda, iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, beş kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. 

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olaylarda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır diler; yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz” denildi.

İlgili Haberler