TRUMP'IN 11 EYLÜL KARARI ABD'Yİ KARIŞTIRDI

TRUMP'IN 11 EYLÜL KARARI ABD'Yİ KARIŞTIRDI

Tüm dünya Donald Trump'ın ilk 100 gününe kilitlenmişken Trump önceliği 11 Eylül dosyasının yeniden açılmasına verdi.

Aziz Doğdu / Haberartı Türk

 

Beklentileri aşarak başkan seçilen ve dünya çapında büyük şok yaratan Trump'ın izleyeceği yol haritası yavaş yavaş belirginleşiyor. Trump, Elitler'e en büyük depremi yaratacak olan 11 Eylül soruşturma dosyasını yeniden açacağını açıkladı. 

11 EYLÜL SORUŞTURMASI DÜZGÜN YAPILMADI

Trump, 11 Eylül soruşturmasının düzgün ve gerektiği gibi yapılmadığına inanıyor ve Ocak ayında başkanlığı devralır almaz da bu dosyanın yeniden açılmasını talep ediyor.

KURUM, SARSILDI

Trump'ın seçilmesiyle büyük bir darbe alan ve sarsılan Kurum (Elitler) için olaylar daha da sarsıcı olacak gibi görünüyor. Eski ABD Başkanı George W. Bush, bu yüzden Trump'a oy vermedi. Trump, 11 Eylül soruşturmasını daha önce olmadığı kadar derinlemesine açıyor. 

AYNI GÜN BÜYÜK OLAYLAR YAPAM BU İKİ UÇAK NASIL BUNU BAŞARDI?

Destekçilerine 'Aynı gün bu iki uçak, nasıl oluyor da üç binayı birden yıkabiliyor, akıl kârı degil. 585 sayfalık raporda 7 nolu binanın yıkılışından bahsedilmemesini aklımdan hiç çikartamadım' diyen Trump, bu dosyanın yeniden düzgün bir şekilde incelenmesi gerektiğini belirtti.

7 nolu bina, İkiz Kuleler ile birlikte çöken bir diğer bina.

ESKİ BAŞKANLAR YIRTAMAYACAK

11 Eylül soruşturması, ilk kez Kurum dışı birisi tarafından incelenecek. Eski başkan George W. Bush'uda yerden yere vuran Trump, '11 Eylül saldırısı,  Bush döneminde oldu. Bizi güvende mi tuttu o şimdi? Yönetim, neden Suudi Arabistan'a karşı müdahalede bulunmadı? Uçak kaçıran 19 kişi Suudi Arabista'dan değil miydi?', diye çıkıştı.

ŞEFFAF VE ADİL BIR SORUŞTURMA YAPILMASINA BİRÇOK SİYASİ DESTEK VERDİ

Trump'ın 11 Eylül çıkışı, soruşturmasının şeffaf ve adil yürütülmesini isteyen birçok siyasi, Trump'a bu konuda destek veriyor. 'Amerika, bu olayla ilgili birçok sorunun cevabını öğrenmeyi hak ediyor. Kapalı kapılar ardında olmamalı', diyen eski Senatör Bob Graham, Trump'a sonuna kasar bu konuda destek veriyor.

 

(BeforeItsNews sitesinden derlenmiştir)

Kaynak:Haber Kaynağı