Mustafa Yıldırım

Mustafa Yıldırım

"TERÖRİST" YOK, SALDIRGAN VAR!

Savunmasız insanlara topluca kıyanlar 3 kişi mi?

Bir çete grubu mu?

Bizim "terörist" dediğimiz, Türkiye Cumhuriyetini yıkmak, Türklerin bu topraklardaki egemenliğini yok etmek için Amerikalılar, Ayetullahlar, Araplar ve Ortadoğu tiranlarınca, Kuzey Afrika aşiret reislerince, Rus, Çin, Avrupa, İskandinav devletlerince onlarca yıldır desteklenen, Kürt-Arap şeyhlerince içerde Türk egemenliğini çürütmek için örgütlenenlerdir!

Öyleyse "terörist" yok, Türk devleti düşmanı, Türk düşmanları var!

"Terörizm nereden gelirse gelsin" diyerek aldatmaya çalışanlar, bu düşmanların açık, gizli, bilinçli, bilinçsiz ortağıdır!

Gün, her önüne gelenle "birlik" diyerek, bilincimizi köreltmeme, işi inançlara bağlayarak saldırganlarla aramızdaki ayrım hattını bulandırmama günüdür!

Destina'nın ve o otobüs durağındaki gençlerin öldürülmesini şu ya da bu gerekçeyle açıklayan cambazlar bilmelidirler ki, karşılığı, siyaset yumurtlamakla, topçuların karşılaşmalarına pankartla çıkmakla, röportaj vermekle değil, saldırganı anında susturmakla verilecektir...

Türkler, ne Esad'la, ne Kürt-Arap şeyhiyle, ne ABD-İran hükümetinin Bağdat'taki reisleriyle, ne Ahmedinejad, ne Hameney'le, ne Putin'le, ne de benzerleriyle bayrak sallamaz...

Öyle yapan cambazlar, başta Türkleri ve sonra Türklerle kaderlerini bağlayan kardeşlerini eşkıyalar çağında uyutmak için her türlü hiyleye sapan "vatanseverlik" maskesiyle ulusumuzun enerjisini tüketmek için hayal satanlardır!

Saldırgan bellidir, arkasındakiler de bellidir! Görev de öyle!

Mustafa Yıldırım, 22 Mart 2016

Önceki ve Sonraki Yazılar