SÖZDE ŞİKE DAVASINA ŞOK DİLEKÇE

SÖZDE ŞİKE DAVASINA ŞOK DİLEKÇE

Yargıtay'da yapılacak temyiz incelemesinin ise duruşmalı olarak yapılmasını talep etti.

ŞİKE Davası'nın müdahil tarafı olan Trabzonspor Kulübü, mahkemeye kararı temyiz edeceklerini belirtir süre tutum dilekçesi sundu.

MÜDAHİL TARAF OLARAK

Şike Davası'nın müdahil tarafı olan Trabzonspor Kulübü, mahkemeye kararı temyiz edeceklerini belirtir süre tutum dilekçesi sundu. Kamuoyunda Şike Davası olarak bilinen ve aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 36 sanık, “şike", “teşvik primi", “haksız çıkar sağlamak amacıyla örgüt kurup yönetmek" ve “üye olmak" suçlarından geçtiğimiz 9 Ekim Cuma günü ayrı ayrı beraat etmişti.

DURUŞMALI YAPSINLAR

Şike Davası'na bakan İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin verdiği beraat kararının ardından Trabzonspor Kulübü avukatı Köksal Kızıltaş harekete geçti. Avukat Köksal Kızıltaş, dün mahkemeye kararı temyiz edeceklerini belirtir süre tutum dilekçesi sundu. Avukat Kızıltaş dilekçesinde Şike Davası'nın gerekçeli kararın yazılmasının ardından detaylı temyiz dilekçesi sunacaklarını belirterek, Yargıtay'da yapılacak temyiz incelemesinin ise duruşmalı olarak yapılmasını talep etti.

Kaynak:Haber Kaynağı