ANTRENMANLAR İPTAL EDİLDİ

ANTRENMANLAR İPTAL EDİLDİ

Fenerbaheçe Kulübü Samandıra Tesisleri'nde çalışan bir kişide corona virüsü çıktığını açıklarken bir başka çalışanın ise şüpheli durumda olduğunu duyurdu . Açıklamanın ardından ise antrenmanlar iptal edildi

Fenerbaheçe Kulübü, Samandıra Tesisleri'nde çalışan bir kişide corona virüsü çıktığını açıklarken bir başka çalışanın ise şüpheli durumda olduğunu duyurdu. Yaşanan gelişmelerin ardından antrenmanlar iptal edildi

Sözcü'nün haberine göre: 5 Mayıs’ta tüm futbolcu, teknik ekip ve çalışanlara yaptığı corona virüsü testinin sonuçlarının ardından Samandıra Tesisleri’nde bir çalışanın pozitif çıktığını açıkladı.

Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada bir çalışanın da şüpheli durumda olduğu belirtilirken iki çalışanın yarın ikinci teste gireceği duyuruldu. Öte yandan takımın yarın yapacağı antrenman iptal edildi.

İşte Fenerbahçe’den yapılan açıklama;

Kulübümüz tarafından Samandıra Can Bartu Tesislerimizde 5 Mayıs Salı günü tüm futbolcu, teknik ekip ve çalışanlarımıza Covid-19 tanı testi yapılmıştır.

Yapılan bu ilk testlerin elimize bu akşam ulaşan sonuçlarına göre Samandıra çalışanlarımızdan birinin sonucu pozitif tespit edilmiş, bir diğer çalışanımız da şüpheli durumdadır. İki çalışanımızın da sağlık durumu detaylı takibe alınmış, yarın ikinci teste gireceklerdir.

Bu olaydan dolayı takımımızın yarın yapacağı antrenman iptal edilmiştir.

Konu hakkında gelişmeler oldukça kulübümüz tarafından tekrar bilgilendirme yapılacaktır.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

KAYNAK: Sözcü

İlgili Haberler