SOROS YARGILANACAK MI?

SOROS YARGILANACAK MI?

Bazı ülkelerde renkli devrimleri finanse etmesiyle tanınan ünlü milyarder George Soros, Amerika devletini yıkmaya çalışmaktan yargı önüne çıkabilir.

Aziz Doğdu / Haberartı Türk

Dünyada, özellikle de Ukrayna'daki Turuncu Devrim gibi renkli devrimleri finanse etmesiyle tanınan ünlü Yahudi finansçı George Soros, yakın bir tarihte yargı önüne çıkabilir. 

VATANA İHANET, HALKI KİN VE DÜŞMANLIĞA SEVKETMEK VE ANAYASAL DÜZENİ YIKMAYA ÇALIŞMAK

Desteklediği Demokrat aday Hillary Clinton'ın seçimleri kaybedip Trump'ın kazanmasıyla Amerika'da patlak veren sokak gösterilerini teşvik ve finanse ettiği kesinleşen Soros, yakın bir zamanda yargı önüne çikabilir. Suçları arasında vatana ihanet, halkı kin ve düşmanlığasevketmek ve anayasal düzeni yıkmaya çalışmak olarak sıralanan Soros' un bu faaliyetleri, ABD Anayasası'nın 18. maddesinin birinci bölümünün 115. bendine göre değerlendirildiğinde yargılanması gerekecek.

RUSYA VE İNGİLTERE'YE GİRİŞİ YASAK

Soros, özellikle de dağılan Sovyetler Birliği'nde devlete karşı ayaklanma çıkarmaya çalısmak ve finans sektörünü iflas ettirmeye teşebbüsünden dolayı Rusya'ya girişi yasak kişilerden. Ayrıca 1992 yılında İngiliz Sterlin'ini devalüasyona sokmamtan da İngiltere'ye girişi yasak.

YAHUDİLERİ NAZİLERE PARA KARŞILIĞI ELE VERMEKLE SUÇLANILIYOR

Soros, bir Macar Yahudisi ve iddialara göre 1939 yılında Macaristan Naziler tarafından işgaledilip Yahudi avına çıktıklarında Auschwitz kampına götürülen bazı Yahudilerin yerlerini para karşılığı Nazilere söylemiş. Kendi insanlarının soykırıma uğramasına yardım ve yataklık yapmakla suçlanan Soros'un kişisel servetinin 25 milyar doları aştığı söyleniliyor. 

 

(RedflagNews sitesinden derlenmiştir)