Sınır kapısında "Gürcü Turistin" valizinden çıkan şok etti

Sınır kapısında "Gürcü Turistin" valizinden çıkan şok etti

Sarp Sınır Kapısı'na gelen Gürcistan vatandaşı M.A., pasaport kontrolünden geçtikten sonra gümrük kontrol noktasına geldi.

Sarp Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye yaya olarak giriş yapmak isteyen Gürcistan vatandaşının yanında getirdiği büyük boy valizin içinden kadın çıktı.

GECE YARISI GÜMRÜKTE ŞOK

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'ndan verilen bilgiye göre 4 Mayıs Perşembe gece saat 01.50 sıralarında Gürcistan'dan Türkiye'ye yaya olarak giriş yapmak üzere Sarp Sınır Kapısı'na gelen Gürcistan vatandaşı M.A., pasaport kontrolünden geçtikten sonra gümrük kontrol noktasına geldi.

ZOR TAŞIYORDU

Şahsın beraberindeki büyük boy valizi çekmekte zorlandığını gören Sarp Gümrük Muhafaza ekipleri ve pasaport polisi, valizi aramaya tabi tuttu.

Sarp Gümrük Muhafaza ekipleri, valizin açılması ile birlikte yolcunun eşyası yerine genç bir kadın ile karşılaştı.

TÜRKİYE'YE GİRİŞ YASAĞI VARMIŞ

Şahısları derhal gözaltına alınırken, yapılan kimlik tespiti sonucunda, ülkeye kaçak yollardan giriş yapmaya çalışan ve hakkında Türkiye'ye giriş yasağı bulunan kadının Ukrayna vatandaşı A.Z. olduğu belirlendi.

KADIN YENİDEN SINIR DIŞI EDİLECEK

Valizi taşıyan M.A. hakkında Türk Ceza Kanunu'na göre göçmen kaçakçılığı suçundan yasal işlem başlatılırken, kaçak A.Z.'nin sınır dışı edileceği bildirildi.

İlgili Haberler