Samsun'da meyhanede hesap kavgası: 6 yaralı

Samsun'da meyhanede hesap kavgası: 6 yaralı

Samsun’da birlikte meyhaneye giden 4 arkadaş arasında hesap yüzünden çıkan kavgada bir kişi bıçaklanarak hastanelik oldu

SAMSUN'da bir eğlence merkezinde bin 650 liralık hesap yüzünden çıkan kavgada birisi kadın 6 kişiyi bıçak, pompalı tüfek ve tabancayla yaraladıkları iddiasıyla gözaltına alınan 22 yaşındaki Yunus Sisko ile aynı yaştaki arkadaşı Oğul Güney Ay, tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Olay, 9 gün önce Tekkeköy İlçesi Kirazlık Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Yunus Sisko, Oğul Güney Ay ve halen firarda olan bir arkadaşları eğlence merkezine gitti. Üç arkadaş bir süre eğlendikten sonra hesap istedi. Garsonların getirdiği bin 650 liralık hesaba itiraz eden üç arkadaş ile işyeri çalışanları arasında tartışma başladı. Tartışmanın uzayıp kavgaya dönüşmesi sonrası çalışanlar ile üç kişi eğlence merkezinin dışında kavgaya devam etti. Yunus Sisko, geldikleri otomobilden aldığı pompalı tüfekle çalışanlara ateş etti. Bu sırada Oğul Güney Ay ise bıçakla saldırdı. Firari şüpheli de kavada tabancayla ateş etti. Üç şüpheli daha sonra olay yerinden kaçtı. Kavga sırasında içlerinde işyeri çalışanları ve müşteri olan Mehmet Külekçi, Ersin Ay (38), Soner Karabaş (33), Emin Kurnaz (43), Mevlüt Keskin (47) ve Nehir Göçer (36) çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar çeşitli hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı.


Olayla ilgili soruşturma yürüten polis şüphelilerden Yunus Sisko ve  Oğul Güney Ay'ı dün yakalayıp gözaltına aldı. Polisteki işlemleri tamamlanarak bugün adliyeye sevk edilen iki şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polis firari şüphelinin yakalanması için soruşturma başlattı.

 

İlgili Haberler