SARAYDAN "HAYIR" DİYECEKLERE TEHDİT

SARAYDAN "HAYIR" DİYECEKLERE TEHDİT

Önceki gün sosyal medyada yayılan bir videoda hayır diyecek vatandaşları ne yapacağız diyerek ateş eden AKP yöneticisi skandalına saray danışmanı da eklendi

Erdoğan'ın Daily News'in eski sahibi olan baş danışmanı İlnur Çevik Twitter hesabından "Hayır" diyecek vatandaşları tehdit ett. Sarayın yaptırdığı anketlerden bir türlü beklediği sonuçları alamayan Erdoğan'ın danışmanları çareyi vatandaşı sindirmekte aramaya başladılar. Sistematik olarak türlü yöntemler ile vatandaşa göz dağı vermeye çalışan AKP yöneticilerinin yanı sıra danışmanlarında büyük telaş yaşadıkları ortaya çıktı.

HAYIR DERSENİZ KAOS GELİR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başdanışmanı İlnur Çevik, 'başkanlık referandumu'na 'hayır' diyecekleri 'kaos'la tehdit etti.

Türkiye, 16 Nisan Pazar günü tarihinin en kritik oylaması için sandık başına gidecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AKP'li isimlerin 'hayır' diyecekleri terörle ilişkilendirme çabaları sürerken, Erdoğan'ın başdanışmanı İlnur Çevik'ten skandal bir açıklama geldi.

MUMLA ARARSINIZ 

Twitter hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunan İlnur Çevik, 'hayır' oyu verecekleri kaosla tehdit etti. İlnur Çevik, "Hayır diyenlere: 7 Haziran sonrası Türkiyedeki kaos ve istikrarsızlığı mumla ararsınız" diye yazdı.

SİLAHLA TEHDİT ETMİŞTİ

AKP'li isimlerin 'hayır' diyenleri tehdidi hız kesmeden devam ediyor. Son olarak dün yeni görüntüler ortaya çıkmış, AKP Sinop İl Yeşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Musa Yıldırım, 'hayır' diyenleri silahla tehdit etmişti.

İlgili Haberler