Sandık başından gelen ilk ihbar yine aynı oldu

Sandık başından gelen ilk ihbar yine aynı oldu

Yurt genelinde vatandaşlar oylarını kullanmaya başladılar. Kurulan sandık ihbar hatlarına ilk gelen ihbarlar ise yine aynı oldu

Her seçimde meydana gelen çok sayıda usulsüzlükler üzerine çeşitli haber siteleri ihbar hatları koydu. Bu hatlara sabahın ilk saatlerinden beri gelen ihbarların başında eksik oy pusulası geliyor. İşte ayrıntılar.

İLK GELEN İHBARLAR

Sandıklarda eksik oy pusulalarına dikkat!
Yurt genelinde oy verme işlemleri devam ederken, yurttaşlardan "ORADAYIM" butonu üzerinden soL'a gelen mesajlarda, bazı okullarda ve sandıklarda oy pusulalarının hala eksik olduğu bildirildi.

OY PUSULALARI EKSİK

Referandumda oy kullanma işlemleri devam ederken bazı sandıklarda oy pusulalarının eksik olduğu bildirildi. Sandık görevlileri oy pusulalarının gün içinde geleceğini belirterek vatandaşları bekletiyor.

SOL HABER'E GELEN İHBAR
 
Küçükyalı Mahallesi Halit Armay okulunda 2058 nolu sandikta 47 adet oy pusulasının eksik olduğu bildirildi. Oy kullanma islemi devam ederken benzer durumun başka okul ve sandıklarda da yer aldığı bilgileri paylaşılıyor.

CHP PM üyesi Sera Kadıgil de Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda oy pusulası eksiklerinin tutanak altına alınması konusunda uyarıda bulundu.

100x50.pngtwitter-100x-50-001.jpg

İlgili Haberler