PEREİRA'DAN BEŞİKTAŞ DERBİSİ AÇIKLAMASI

PEREİRA'DAN BEŞİKTAŞ DERBİSİ AÇIKLAMASI

Fenerbahçe'nin Portekizli hocası Pereira Türkiye'nin Bayramı'nı kutladı


Terraneo: "Beşiktaş maçında benim beklentim tüm Fenerbahçelilerin isteğiyle aynı yönde"

TÜRKİYE'NİN BAYRAMINI KUTLADI

Sportif Direktör Terraneo ise basın mensubuna adet yerini bulsun diye bayram harçlığı verdi !..

Fenerbahçe'nin bugün gerçekleşen antrenmanı sonrasında Teknik Direktör Pereira ve Sportif Direktör Terraneo, basın mensuplarıyla bayramlaştı.


Basın mensuplarının tek tek bayramını kutlayan Pereira açıklamalarda da bulundu.

"İYİ BAYRAMLAR" 


"Türkiye'de yaşayan tüm ailelerin bayramını kutlarım, Tüm Türkiye'de yaşayan ailelere iyi bayramlar diliyorum. Herkese teker teker huzur içinde aileler ile beraber güzel bir bayram geçirmelerini dilerim, ki zaten aileler ile beraber olabilmek böyle bayramlar için en güzel olanıdır."

"Benim en büyük tutkum futbol, ben de herkes gibi iyi bir futbol izlemeyi her zaman isterim"

Beşiktaş derbisi hakkında görüşleri sorulan Portekizli teknik adam, "Güzel bir gösteri sunmak istiyoruz herkese, bizi izleyen herkese keyifli futbol izletmek istiyoruz. Benim en büyük tutkum futbol, ben de herkes gibi iyi bir futbol izlemeyi her zaman isterim. Hafta sonu güzel bir maç olmasını diliyorum, tabii ki doğal olarak her zaman kazanmak istiyoruz, bu maçta hedefimiz 3 puan" şeklinde konuştu.


Fenerbahçe ailesinin de bayramını kutlayan Pereira, konuşmasını yine Türkçe tamamlayarak "iyi bayramlar" dedi ve tesislerde bulunan çocukların da bayramını kutlayarak basın mensuplarına poz verdi.

Sportif Direktör Guliano Terraneo ise , "Ben de Fenerbahçe adına tüm insanlara iyi bayramlar diliyorum, insanların dileklerinin gerçekleşmesini diliyorum. Böyle önemli bir haftada herkesin temennilerinin gerçekleşmesini, güzellikler içerisinde bir yaşam diliyorum" diyerek O da konuşmasının sonunda Türkçe olarak iyi bayramlar sözlerini sarfetti.

Derbi ile düşüncesi de sorulan İtalyan futbol adamı, "benim beklentim tüm Fenerbahçelilerin isteğiyle aynı yönde" cevabını vermekle yetindi.

Terraneo daha sonra bayram geleneği hatırlatılınca, bir basın mensubuna adet yerini bulsun diye cebinden 20 TL çıkarıp harçlık verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı