Öğrenciler Vali Yerlikaya’yı mesaj yağmuruna tuttu

Öğrenciler Vali Yerlikaya’yı mesaj yağmuruna tuttu

İstanbul'un hemen her kesiminde etkili olan kar yağışı ulaşımda aksaklıklar trafikte ise sıkışıklıklar meydana getirmeye başladı. Kar yağışının ilerleyen saatlerde şiddetini artırması sonrası İstanbullu öğrenciler vali Ali Yerlikaya'yı sosyal medyadan tat

VALİYE MESAJ YAĞMURU

İstanbul'da başlayan kar yağışının ardından öğrenciler Vali Ali Yerlikaya'nın sosyal medya hesaplarını mesaj yağmuruna tuttu. Vali Yerlikaya'nın Instagram ve Twitter hesaplarında öğrenciler, yarın kar tatili yapılması için yorumlar yaptı. Öğrencilerin yaptığı mizahi yorumlar ise güldürdü.

GÜLDÜREN MESAJLAR

Vali Yerlikaya'nın sosyal medya hesaplarında, "Valim bir arkadaş soğuktan hasta olmuş, salgın çıkmadan tatil lütfen', "Bir duruşu var sanırsın yarın okul tatil', "Canım valim bu gece yoğun geçecek olan kardan dolayı tatil yapacağınız umut ediyoruz amin sizi çok seviyoruz', "Vasip amcamız olsaydı tatil yapardı. Ali amca senin ondan neyin eksik?', "Tamam güldük eğlendik şimdi tatil yap" gibi çok sayıda yorum yer aldı. İstanbul Valiliğinden ise okulların tatil edilmesi konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

ŞİDDETİNİ ARTIRDI

İstanbul'da sabah saatlerinde başlayan kar yağışı gün içinde aralıklarla yağmaya devam etti. Akşam saatlerinde ise şiddetini arttıran kar yağışı kenti beyaza bürüdü. Ispartakule mevkiinde çekilen görüntülerde lapa lapa yağan kar ve beyaza bürünmüş sokaklar dikkat çekti. Kar yağışının gece boyunca devam etmesi bekleniyor.

TAKSİMDE KALABALIK

İstanbul'da kar yağışı etkisini sürdürmeye devam ediyor. Taksim Meydanı'nda akşam saatlerinde etkili olan kar yağışını fırsat bilen yerli ve yabancı turistler, öz çekim yaparak o anı kaydetti.

İstanbul'da kar yağışı etkisini sürdürürken, vatandaşlar da kar yağışını görüntülemek için telefonlarına sarıldı. Gün içerisinde kentin bazı ilçelerinde etkili olan kar yağışı, akşam saatlerinde Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nde etkisini gösterdi. Lapa lapa yağan karı gören çok sayıda yerli ve yabancı turist, anı ölümsüzleştirmek için telefonlarına sarıldı. Bazı gençler ise yer yer tutan karla kar topu oynarken, bazıları da sosyal medya hesaplarından canlı yayın yaptı.

(Vedat Bayraktar /İHA)

001.jpg     00770-001.jpg

 

İlgili Haberler