MÜJDAT GEZEN'İN OKULUNU YAKAN KONUŞTU

MÜJDAT GEZEN'İN OKULUNU YAKAN KONUŞTU

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ni kundaklayan kişi yakalandı.

Müjdan gezen Sanat merkezini yakan kişi yakalandı.  Polis olayla ilgili olarak 1 kişiyi Sancaktepe'de gözaltına aldı.

PADİŞAHIN TORUNUNA HAKARET ETTİ SİNİRLENDİM

Gözaltına alınan Mehmet Ali A.’nın sorgusunda “Müjdat Gezen, Osmanlı padişahlarından Abdülhamit Han’ı torununa hakaret etti. Bu sebeple tepki olarak yaptım” dediği öğrenildi. Sosyal medyada saldırı sonrasıyla ilgili paylaşımlarda da bulunan Mehmet Ali A, alkollü olduğunu, ve saldırıda alkollü olmasının da etkili olduğunu söylediği belirtildi.

GÜVENLİK KAMERALARINDAN TESPİT EDİLDİ

Geçtiğimiz günlerde Kadıköy'deki Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ne gelerek elindeki benzin bidonuyla, kapıya benzin döken ve ateşe veren saldırgan olay yerinden kaçmıştı. 
Olayla ilgili çalışma başlatan İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sanat merkezinin güvenlik kameralarını ve çevredeki kameraları incelemeye aldı. 

KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ

Yapılan incelemelerin saldırganın kimliği tespit edildi. Yapılan tespitler üzerine harekete geçen İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Mehmet Ali A.(39), Sancaktepe'de yakalayarak gözaltına aldı. 

FACEBOOK'TAN YANGINLA İLGİLİ PAYLAŞIM YAPMIŞ

Yakalanan zanlının, yangının olduğu gün sosyal medya hesabından paylaşımlar yaparak yangını övdüğü de belirlendi. Kaynak: Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ne Saldıran Şahıs Yakalandı 

 

 

İlgili Haberler