MUHAFIZLAR İŞ BAŞINDA

Aslında bu hafta gittiğim, ama çok beğendiğim hatta aşık olduğum bir şehri yazacaktım. Fakat gözüme bir uygulama çarptı. Onu yazmaya karar verdim. 

CUMHURİYET MUHAFIZLARI

Kendilerine 'Cumhuriyet Muhafızları' diyorlar. Tüzük olarak Atatürk'ün Gençliğe Hitabe'sini şart bellemişler bir de. Amaçları Atatürk'ü herkese doğru bir şekilde aktarmak. Bunu yaparken de hayırlı işe yaramak istiyorlar. 

ATATÜRK BİR FELSEFEDİR

Hangimiz için önemli değil ki Atatürk? Yobaz dediklerimiz, Atatürk'ü sevmeyenler için bile önemlidir. Vatanımız dediğimiz toprakları kurtarmış ve yepyeni bir ülke yarattı. Time dergisi bile Atatürk'ü dünya tarihinde hiçbir liderin geçmediğini, O'nun yaptıklarını hiçbirisinin yapamadığını ve bu yüzden de TÜM ZAMANLARIN EN BÜYÜK LİDERİ olduğunu ilan etmişti. Zaten dünyada KURUCU ATA olarak anılan iki lider var: Biri Amerika Birleşik Devletleri'nin kurucusu George Washington;  diğeri de Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk. Ama Atatürk, Washington'u bile geçmişti. İnkılapları ve 15 yılda yaptıkları, Atatürk'ü gelmiş geçmiş en büyük devrimci yapmıştı.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN GENİŞ KİTLELERE ANLATMAK

 

İşte Twitter'da kendilerine Cumhuriyet Muhafızları diyen bir grup gönüllü, dijital çağda dünyanın en büyük devrimcisini hayatlarını sosyal medya ile bir tutan dijital gençliğe aktarmak için uygulama ve sayfa kurarak bu görevi ilke edinmiş.

ŞEHİTLERE VERİLİYOR

Şu anda Android ve Youtube'ta var #CM'nin sayfaları. Amaçları dediğim gibi, Atatürk'ü anlatmak ve aktarmak. Bu yüzden de sayfaları önemli. Ne kadar çok üyeleri olursa reklam geliri o kadar çok oluyor. Onlar da bu gelirleri, şehit çocuklarına dağıtmak istiyorlar. Açıklamaları da şöyle:

 

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ile ilgili uygulamadır.

Uygulamada;
* Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatı
* Kronoloji
* İlkeleri
* İnkılapları
* Gençliğe Hitabe
* Belgeler

ile ilgili bilgiler bulunmaktadır.

Uygulama geliriyle Şehit ve Gazi Çocuklarına destek olacağız. 
Siz de bizimde olun.
Desteğiniz için teşekkürler..

Cumhuriyet Muhafızları

 

Android ☞ (link: http://bit.ly/2ckISF0) bit.ly/2ckISF0 Youtube ☞ (link: http://bit.ly/2cRVFM3) bit.ly/2cRVFM3

 

Hep beraber indirelim ve muhafızlara destek olalım derim ben. Ne dersiniz?

Önceki ve Sonraki Yazılar