Müge Anlı'da ağızları açık bırakan cinayet davası

Müge Anlı'da ağızları açık bırakan cinayet davası

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yıllar önce kaybolan ancak 12 yıl sonra katil zanlısı olarak eniştesi tutuklanan lise öğrencisi Filiz Karadavut cinayetinde dudak uçuklatacak bir ayrıntı ortaya çıktı.

 Palu ailesi olayı ile ilgili yaptığı program sonrası kamuoyunun dikkatini çeken Müge Anlı yine yıllar önce işlenmiş bir cinayete ilişkin ilginç bir gelişme ye parmak bastı. Haberler.com'un haberine göre, Programda Filiz Karadavut'un ablası tarafından öldürüldüğü iddia edildi.

KOCASI BEN ÖLDÜRDÜM DEDİĞİ HALDE ABLASI NEDEN KABUL ETMİYOR

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında lise öğrencisi Filiz Karadavut cinayeti gündeme geldi. Programda Filiz Karadavut'un ablası tarafından öldürüldüğü iddia edildi.

"CİNAYETTE KIZIMIN PARMAĞI OLABİLİR"

Müge Anlı'da lise öğrencisi Filiz Karadavut'un cinayeti gündeme geldi. Abla Çiğdem Çakırer'in eşi Umut Çakırer baldızını öldürmekten 12 yıl sonra tutuklandı. 

İŞTE O ANLAR

Abla Çakırer kardeşinin yaşadığını ve eşinin öldürmediğini iddia ediyor. Filiz Karadavut 2006 yılında kayboldu. 12 yıl sonra ise enişte Umut Çakırer cinayetten tutuklandı. Umut Çakırer'in eşi Çiğdem Çakırer'in kız kardeşinin ölmediğini ve Filiz Karadavut'u gördüğünü söyledi. 
KIZKARDEŞİMİ ARIYORUM DEDİ AMA

Çiğdem Çakırer kız kardeşini aramak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Çiğdem Çakırer'in annesi ve erkek kardeşi program geldi. Anne Durna Hanım, "Cinayette kızımın da parmağı olabilir." dedi. Durna Hanım sözlerinin devamında ise şunları aktardı, "Çiğdem 'yuvam dağılmasın' diye beni susturdu." diye konuştu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert Programındaki Cinayet Ağızları Açık Bıraktı

"ABLAMDAN ŞÜPHELENİYORUM"

Erkek kardeş Murat Karadavut ise ablası Çiğdem Çakırer'in sürekli kendilerini tehdit ettiğini açıkladı. Murat Karadavut, "Ablamın da cinayette parmağı olduğundan şüpheleniyorum." dedi. Erkek kardeş Karadavut ise annesini konuşturmayan ablası Çiğdem olduğunu aktardı.

İlgili Haberler