Sıla ile ünlü şefin fotoğrafı ortalığı karıştırdı

Sıla ile ünlü şefin fotoğrafı ortalığı karıştırdı

Geçtiğimiz ay sevgilisi Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü gerekçesi ile magazin gündeminde bomba etkisi yaratan şarkıcı Sıla 'nın ünlü şef Hazer Amani ile ortaya çıkan görüntüleri ünlüler dünyasını yine karıştırdı.

Şarkıcı Sıla Gençoğlu ile 'MasterChef Türkiye' yarışmasının jürisi Hazer Amani’nin önceki gece çekilen fotoğrafı, magazin gündemine bomba gibi düştü. Mynet'ten Fatoş Sayın imzaloı habere göre, Amani’nin parmağındaki alyans da önemli bir soruyu beraberinde getirdi.

MAGAZİN BOMBASI

Sıla ve ünlü şef Hazer Amani geçtiğimiz gece Beşiktaş'ta araç içinde sarmaş dolaş bir şekilde uyuya kalmış ve bu görüntüleri olay olmuştu. Gözler Hazer Amani'nin eşi Deniz Mumcuoğlu'na çevrilmişken bomba bir iddia daha ortaya atıldı.

EŞİ HER ŞEYDEN HABERSİZ

Parmağındaki alyansla tüm dikkatleri üzerine çeken Hazer Amani ise sessizliği bozan ilk taraf oldu. Görüntülerin magazin programlarına servis edilmesinin ardından konuşan Hazer Ameni eşinin her şeyden habersiz olduğunu söyledi. Söylemezsem Olmaz programında ekrana gelen iddiaya göre, Hazer Armani'nin eşi, Deniz Mumcuoğlu, instagram hesabından eşini takipten çıkardı.

Eşi ile Sıla'nın hiç tanışmadığını ve bu görüşmeden haberi olmadığını söyleyen Hazer Amani Sıla ile çok yakın arkadaş olduklarını ve aşk iddialarının çok saçma olduğunu açıklamıştı.

'PROJE İÇİN' DEDİ

Birlikte yakalanmalarına anlam yükleyenlere kızan Hazer Amani, 'Sıla ile bir proje için bir araya geldik, birlikte yemek yedik o kadar zaten projenin detayları ortaya çıkar' diyerek iddiaları bastırmaya çalıştı.

MEĞER 1 AY ÖNCE EŞİYLE...

Medya Radar'ın haberine göre, Hazer Amani'nin evli olması bu iddiaların en çok konuşulan tarafı oldu. Bugün ortaya atılan yeni bir iddiaya göre Hazer Amani ve 2013 yılında evlendiği eşi Deniz Mumcuoğlu 1 ay önce boşanmak için karşılıklı mahkemeye başvurmuş.

İlgili Haberler