Metrobüs Sapığı Olayında CHP Açıklaması

Metrobüs Sapığı Olayında CHP Açıklaması

Metrobüste bir kişinin cinsel tacizine uğradığını iddia eden N.C. bağırmaya başlayarak, Fatih Ö. isimli o kişiyi metrobüstekilerin yardımı ile Saadetdere durağında indirdi. Kadın o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Metrobüste cinsel tacize uğrayan kadın, tacizcisini ifşa etti. Mynet'in haberine göre, kadının çektiği görüntüleri sosyal medyadan paylaşması üzerine harekete geçen polis, sapığı gözaltına aldı. Gözaltına alınan F.Ö. tutuklandı.

BÖYLE CESARETLİ SAPIK GÖRÜLMEDİ

Olay dün Avcılar'a ilerleyen metrobüste yaşandı. Metrobüste bir kişinin cinsel tacizine uğradığını iddia eden N.C. bağırmaya başlayarak, o kişiyi metrobüstekilerin yardımı ile Saadetdere durağında indirdi. Kadın o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

KADIN GÖRÜNTÜLERİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Avcılar Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüphelinin kadının bağırması üzerine korktuğunu ve taciz iddialarını kabul etmediğini söylediği öğrenildi. Şüpheli ifadesinin tamamlanmasının ardından Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi. Şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CHP ÜYESİ OLDUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ

Metrobüste kadını taciz eden F.Ö.'nün CHP'ye üye olduğu iddia edilmişti. İddianın ardından CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'ndan açıklama geldi. Kaftancıoğlu, "İstanbul’da dün bir metrobüste yaşanan cinsel taciz olayından sonra sosyal medya platformlarında tacizci şahsın partimize üye olduğu iddia edilmiştir. Yaptığımız araştırmalar neticesinde zanlının partimize üye olmadığı tespit edilmiştir. Kadına karşı istismar suçunu işleyen kim olursa olsun tavrımız bu konuda nettir. CHP olarak önceliğimiz kadına karşı şiddet ve istismar vakıalarında kadının üstün menfaatini korumaktır" açıklaması yaptı.

GÜNÜN EN İĞRENÇ GÖRÜNTÜLERİ

İKTİDAR DESTEKÇİSİ TAKVİM BÖYLE HABER YAPMIŞTI

İktidarın destekçisi olan takvim gazetesi olayı CHP' ye mal etmeye çalışmıştı. İşte o haberinden detay.

Metrobüs sapığı hangi partili? Dün metrobüste bir kadın yolcuya cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan Fatih Ö.'nün sosyal medya hesapları incelendi. CHP'yi destekleyen paylaşımlar yaptığı göze çarpan metrobüs sapığının hangi partili olduğu araştırılmaya başlandı. Konu hakkında tüm ayrıntılar haberimizde. Peki metrobüs sapığı Fatih Ö. CHP'li mi? İşte detaylar... Sosyal medyada büyük tepki toplayan görüntüler üzerine harekete geçen polis, Fatih Özdemir isimli şahsı gözaltına aldı. Sosyal medyada CHP paylaşımları ile dikkat çeken zanlı, adliyeye sevk edildi...

İlgili Haberler