Meral Akşener korkusu ' Erken Seçim ' getirecek

Meral Akşener korkusu ' Erken Seçim ' getirecek

Arkadaşları ile birlikte yeni parti kuruluş çalışmaları sürdüren Meral Akşener iktidar kanadında telaş yaratmaya devam ediyor.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talebi doğrultusunda 2018'de erken seçim olabileceğini yazdı.

MERAL AKŞENER ERKEN SEÇİM YAPTIRTABİLİR

AKP Kulislerinden verdiği haberler ile tanınan, Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talebi doğrultusunda 2018'de erken seçim olabileceğini yazdı. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi 2018'de erken seçim ihtimaline ilişkin olarak bir yazı kaleme aldı. Selvi, bir AKP'linin "Meral Akşener yeterince palazlanmadan Devlet Bahçeli erken seçim diyebilir" dediğini aktardı.

Selvi'nin yazısından bir bölüm şöyle: 

Anayasa değişikliğinden bu yana Devlet Bahçeli, karar ortağımız oldu. Ayhan Oğan olayında dahi önce Bahçeli’ye çağrı yapıldı. Bahçeli’nin tepkisi üzerine Cumhurbaşkanı ve Başbakan açıklama yapma gereği duydu. Peki Bahçeli, 2018’de çıkıp erken seçim çağrısı yaparsa ne olur?

Bahçeli tezinin biraz daha açılması istendi.

Bahçeli, DSP ve ANAP’la koalisyon ortağıyken 3 Kasım 2002 seçimlerine gitme kararını aldı. Bu kez de 2018’de çıkıp erken seçim isteyebilir.

Bahçeli’nin Türkiye’yi 3 Kasım seçimlerine götürdüğü doğruydu da 2018’de neden erken seçim isteyeceği tezinin bir ayağı eksikti.

Meral Akşener faktörü olarak açıkladı Bahçeli faktörünü gündeme getiren milletvekili.

Meral Akşener yeterince palazlanmadan Bahçeli erken seçim diyebilir diye sözlerini noktaladı.

Erdoğan’ın seçimlerin 2019 tarihinde olacağı taahhüdüne inananlardanım. Ayrıca ne Türkiye 2002 Türkiye’si ne de Recep Tayyip Erdoğan, Bülent Ecevit ya da Mesut Yılmaz. Ama gördüğünüz gibi Bahçeli, AK Parti denklemine girmiş durumda.

ANKETLERDE MERAL AKŞENER ETKİSİ

Selvi'nin yazısının tamamı...

İlgili Haberler