Mustafa Yıldırım

Mustafa Yıldırım

KÜRT TARİHİNİN ALTIN ÖNDERLERİ

 

 

Ayyıldızlı Bayrak yıllar önce düşürülmüştü

Kürt şeyh-ağaları yüz yıldır uğraşıyorlar.  Kürtler de ulus olamadıklarından aşiret ağalarının öz çıkarları uğruna çeteleşiyorlar,  kan döküyorlar.

PKK, 30 yıldır uğraşıyor, çoluk çocuk demeden kan döküyor; ama küçücük bir arsada bile egemenlik kuramıyordu.

Gerçek Bağımsız Cumhuriyet dönemi (1923-1938) dışında, esenliğimiz için AB-ABD-Yunan kollarına atılmaktan başka çare bulamayan hükümetler de çok, ama çok yardım ettiler Kürtler devlet olsunlar diye; ne ki başaramadılar, yalnızca ulusal kalelerin surlarını içerden deldiler.

ABD’nin, Avrupa’nın, Yunan’ın, Rusya’nın, İran’ın, Çin’in, Kuzey Kore’nin, Suud krallarının, Ayetullahların, körfez şeyhlerinin, Ortadoğu ülkelerini İngiliz-Fransız himayesinde ele geçirmiş Haşimi hanedanlarının himayeleri olmasa ne Anadolu’da, ne Kandil’de barınabilirlerdi.

Dünyanın yayılmacılarının desteğine karşın başaramayan Kürtlerin imdadına AKP hükümetleri yetişti; Doğu Anadolu’da Kürdistan bayrağı yükseltilerek ilan edilmemiş Kürt Devleti kuruldu.

Akdeniz kıyılarında, Ege’de, İstanbul’da o Kürt devletinin himayesinde kurulan, T.C egemenliğini reddeden Kürt kolonilerini de unutmamak gerekiyor

Kürdistan tarihine, şeyh-ağaları, kan dökücü, nobran Apo’nun, terör eğitmeni Yunanların değil Abdullah Gül’ün, R. Tayyip Erdoğan’ın adları altın harflerle yazılacaktır!

Yalnız onların mı?  Elbette hayır!

On yıl önce MGK toplantılarında “Demokratik Açılıma devam” (Siz “Kürdistan kuruluşuna devam” diye okuyabilirsiniz)  kararlarının altına ıslak imzalarını atan kuvvet komutanlarının adları da 24 ayar olmasa bile 14 ayar altınla yazılacaktır.

Dersim eyaleti özerk yönetimi sevdalısı Kızıl Kiliseli Seyyid Kemal de açılıma hiçbir zaman karşı çıkmayarak gümüş harflerle Kürdistan kurucusu olarak tarihe geçecektir.

Irak’taki gibi Kürt devleti kurulsun diye 13 yıldır Genel Kurmay’a kahve içmeye gelerek yol yordam öğreten Amerikan paşaları da birer üstün hizmet ödülünü hak ettiler! Onların öğütlerini ciddiye alan ve çuvala “Yes sir!” diyen The Generallere Washington’da “Barışa Hizmet” madalyası takılacağına kuşku yok!

“Azınlık milliyetçiliğini” sosyalistlik sananlar figüranlıktan öte geçemediklerinden adları bile anılmayacaktır.

Şimdi bayrak indirildi diye ortalığı velveleye vermeye çalışan, Kürt tarihine adlarını altın harflerle yazılanlara bizi ahmak sanıyorlar!

Kürdistan’da, Hizbullahi-PKK egemenliği kurulması için ellerinden geleni artlarına koymamışlar gibi! T.C armalarını söktürmüşler; yollar kesilmiş.

TSK sınırları korumaktan caymış. Garnizonların duvarları aşılmış; ancak onlar garnizonun içinde bayrak indirildi diye bağırıyorlar!

Türkler de bu cambazlığı yutuyorsa, ahmaklıktan daha ağır sıfatı hak etmiyorlar mı?

Sonuç: 1: Apo önderliği çoktan kaptırdı; Türkiye Cumhuriyeti’ni demokrasi tuzağıyla ele geçirenlerdir artık gerçek önderler! Ve Kürt halkı onların anıtını dikecektir.

Ders 1: Din, mezhep, tarikat, cemaat, demokratik X, üniforma, takke, külah… Hepsi birer cilalı boya! Sıyır boyayı altından azınlık ırkçıları çıkacaktır! Her kim olurlarsa olsunlar. 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar