Kayserispor'da istifa depremi

Kayserispor'da istifa depremi

Dün gece Trabzonspor ile yaptığı maçı kaybeden Kayserispor Futbol takımının teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam gelen tepkiler üzerine görevinden istifa etti.

Dün gece Trabzonspor ile yapılan maçta kendi sahasından 2 0 yenik ayrılan Kayserispor'da istifa depremi yaşandı. Taraftarın dün geceden sonra hedef tahtasına koyarak istifasını istediği sağlam Karpuzatan tesislerine gelerek yönetime istifasını verdi.

YOLLAR AYRILDI

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında 12 puan ile 17. basamakta yer alan Kayserispor'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile yollar ayrıldı. Deneyimli teknik adam bugün Karpuzatan Kadir Has Tesisleri'nde yöneticilerle bir araya gelerek istifasını sundu. Konuyu ele alan Kayserispor yönetimi de istifayı kabul etti. 

SÖZLEŞME KARŞILIKLI OLARAK FESHEDİLDİ

Yapılan görüşmeler sonrasında Sağlam'ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Toplantı sonrası Kulüp Basın Sözcüsü Orhan Taşçı, Ertuğrul Sağlam ile karşılıklı olarak yolların ayrıldığını söylerken, tecrübeli hocaya herhangi bir tazminat ödenmeyeceğini söyledi.

TARAFTAR BÜYÜK TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Trabzonspor ile oynanan karşılaşma sonrasında tepkilerin odağında bulunan Sağlam'ı taraftar istifaya davet etmişti. Kayserispor, Sağlam yönetiminde bu sezon 14 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 8 yenilgi alırken, kalesinde 24 gol gördü ve attığı 10 golle ligin an az fileleri havalandıran takımı konumunda bulunuyor.

Erhan Kan/İHA)

MAÇTAN GÖRÜNTÜLER

 

İlgili Haberler