KARŞIYAKA - GALATASARAY MAÇI ARDINDAN AÇIKLAMALAR

KARŞIYAKA - GALATASARAY MAÇI ARDINDAN AÇIKLAMALAR

"Bu akşam kazandığımız takdirde grup liderliğini garantiliyorduk. Kupada liderlik demek üst...

 GALATASARAY Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Ziraat Türkiye Kupası’nda 3-1 kazandıkları Karşıyaka maçının ardından yaptığı açıklamada, "Bu akşam kazandığımız takdirde grup liderliğini garantiliyorduk. Kupada liderlik demek üst turda kendi evimizde oynama fırsatı demek. O açıdan güzle oldu" dedi.

GURUPTAKİ İDDİAMIZI SÜRDÜRMEK İSTEDİK

Kamp çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Mustafa Denizli, "Oynamaya çalıştığımız oyunu aksatmadan gruptaki iddiamızı sürdürmek istiyorduk. Oyunun son bölümünde goller bulduk. Neticede deplasman galibiyeti ile önümüzde devam edecek gelecek olan kupadaki rakibimizi bekleyeceğiz. Oyunun çok fazla değerlendirilecek eksisi artısı çok fazla yok. Daha az yer verdiğimiz arkadaşlarla oynamaya gayret ettik. Umut, kırık burnuyla mücadele etti, ikinci yarıdaki müdahale sonrası oyuna devam edemedi. Genç futbolcularımıza da fırsat verdik. İzmir etabını tamamladık, önümüzdeki iki maçı tamamlayıp önümüze bakacağız. Kupa, sıkışık maç trafiğinde aramıza dönecek arkadaşlar için fırsat olacak" ifadelerini kullandı.

Maçta yüzüne darbe alıp oyun dışı kalan Umut’un burnunda yeni bir kırık meydana gelmediğini söyleyen Mustafa Denizli, "Burnuna aldığı darbeden sonra önemli bir kanama oldu. Pozisyondaki çarpışma kasıtlı darbe değildi. İkinci defa kırık şüphesiyle başbaşa kaldı. Maskeyle, fedakarlık yaparak oynamıştı. Oyuna devam edebilir durumdaydı, ancak çıkınca Volkan’a bir fırsat çıktı" dedi.

Denizli, ara transfer dönemi ve kalacak-gidecek futbolcularla ilgili ise, “Bütün futbolcularla ilgili kafamda karar var. Bugünkü performanslarının benim kararımı değiştirmesi mümkün değil. Aramıza katılmakta olan arkadaşlara önümüzdeki günlerde ilave olabilir. Kısıtlı olan kadromuzda takımın ön tarafında görev yapan arkadaşlarımızın sakatlıklarının, eskiye dayalı sorunlarının da devam etmesi eklenince sıkıntı yaşıyoruz. Hafta sonuna kadar onları en sağlıklı şekilde görebiliriz diye umut ediyorum" diye konuştu.

MAÇIN HAKKI BERABERLİKTİ

Karşıyaka antrenörü Ercan Yıldız, Galatasaray karşısında hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını ifade etti. Yıldız açıklamasında şunları söyledi: "Maçın 85. dakikasına kadar başa baş bir mücadele yaptık, zaman zaman onlardan daha iyi bir oyun sergiledik. İlk golden önce verilen faul bana göre faul değildi. Hakemler böyle karşılaşmalarda takdir haklarını büyük takımlardan yana kullanıyorlar. Mücadeleden ve futboldan memnunuz. Galatasaray ile üst üste oynamak bizim gibi takımlar için zor. Kontrataklarla etkili olmaya çalıştık. En kötü berabere bitmesi gereken bir müsabakada mağlup olduk, üzgünüz."

Karşıyaka - Galatasaray maçı ek fotoğrafları

 

Kaynak:Haber Kaynağı