İŞTE RIDVAN DİLMEN'E EVET DEDİRTEN BELGELER

İŞTE RIDVAN DİLMEN'E EVET DEDİRTEN BELGELER

Futbol yorumculuğu yapan ve TFF Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Rıdvan Dilmen’İn “şans oyunları” oynatabilen bir şirketinin olduğu ortaya çıktı.

Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) başkan adayı olacağını açıklayan ve son dönemde başlattığı “evet” kampanyası ile tartışılan futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen ile ilgili skandal belgeler ortaya çıktı.

 YANDAŞ OLURSAN HERŞEY YAPARSIN

Futbol yorumculuğu yapan ve TFF Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Rıdvan Dilmen’İn “şans oyunları” oynatabilen bir şirketinin olduğu ortaya çıktı. Odatv’nin haberine öre, Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) başkan adayı olacağını açıklayan Rıdvan Dilmen’in “şans oyunları” oynatabilen bir şirketinin olduğu ortaya çıktı.  Futbol bahis şirketlerinin sahibi olan Dilmen’in futbol yorumculuğunun etik olarak sorgulanması dışında, bu durumda Futbol Federasyonu’nun başına geçip geçemeyeceği de tartışılıyor.

YÖNETİM KURULU BAŞKANI

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen’in İstanbul Ticaret Odası (İTO) kayıtlarına göre, “ERD Sportif Hizmetler Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi” bulunuyor. Bu şirkette, Rıdvan Dilmen, Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yaparken, Ramila Novruzova ise Başkan Yardımcısı olarak yer alıyor.

İşte o belge:

b53.jpgb123.jpgb220.jpg

İlgili Haberler