İşte o anlar; Erdoğan azarladı korumaları dövdü

İşte o anlar; Erdoğan azarladı korumaları dövdü

Erdoğan iş isteyenleri azarladı, korumaları yurttaşı darp etti


Referandum programı kapsamında Zonguldak'a giden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın korumaları, miting alanında sesini Erdoğan'a duyurmak isteyen bir yurttaşı darp ederek gözaltına aldı.

İŞ İSTEDİ DİYE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın referandum programı kapsamında gittiği Zonguldak'ta Erdoğan'ın korumaları miting güzergahında bir yurttaşı darp etti.

SERT MÜDAHALE

ABC gazetesinin paylaştığı görüntülerde Erdoğan'ın korumalarının yol kenarındaki yurttaşlara satranç takımı olduğu düşünülen bir cisim fırlattığı görüldü. Erdoğan'ın konvoyu miting alanına yaklaşırken güvenlik önlemlerini arttıran korumalar, sesini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a duyurmak isteyen kişiye sert bir şekilde müdahale etti. 

GÖZALTINA ALDILAR

Korumalar tarafından darp edilen kişi, Erdoğan'ın alana girmesiyle yaka paça gözaltına alındı. 

Toplu açılış töreni için Zonguldak’ta bulunan Erdoğan burada yaptığı konuşmasında “Üretim artsın, işçi artsın” sloganı atan işçilere, tepki göstermişti.

İŞTE O ANLAR

KONUŞMAMI KESMEYİN

İşçilerin sloganları üzerine Erdoğan,  “Sloganik şeylerle bizim konuşmalarımızı kesmeyin. Ben buraya geldiğimden bu yana 3 bin-3 bin 500 kişi aldım. Dürüst olun. Eleman almakla üretim artmıyor. Ülkenin menfaatini de düşüneceğiz. Olayı bazı fitne unsurlarının girmesiyle slogana dönüştürmeyeceğiz. 3 bin-3 bin 500 kişiyi buraya alan benim. Bana slogan atmayın, bunu başkalarına yapın.” demişti.

İlgili Haberler