İMAM HATİPLİ ÇOCUĞA TACİZ SORUŞTURMASI

İMAM HATİPLİ ÇOCUĞA TACİZ SORUŞTURMASI

Halk eğitim merkezlerinde ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde ücretli olarak görev yapan kurum çalışanı S.U. Artvin Ardanuç İmam Hatip Lisesi’nde okuyan bir kız öğrenciye cinsel istismarda bulundu.

Artvin Ardanuç’ta ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde ücretli olarak görev yapan S.U isimli şahsın, 11. Sınıf öğrencisi bir kız öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi. Konuyla ilgili adli soruşturma sürüyor.


Olay yaklaşık 3 ay önce ortaya çıktı. Halk eğitim merkezlerinde ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde ücretli olarak görev yapan kurum çalışanı S.U. Artvin Ardanuç İmam Hatip Lisesi’nde okuyan bir kız öğrenciye cinsel istismarda bulundu. S.U, hakkında adli soruşturma sürdüğü için henüz mahkemeye çıkmazken, istismara uğrayan genç kız, Sosyal Hizmetler Kurumu tarafından korumaya alındı ve il dışına çıkarıldı. S.U’nun genç kızla akrabalık ilişkisinin bulunduğu da öğrenildi

Olayın üstüne giden gençlere ceza

Öte yandan, konunun kapatılmasına karşı çıkarak, sürecin takipçisi olduklarını belirten ve konuyla ilgili ‘Ardanuçlu Gençler’ imzasıyla bildiri dağıtan gençler, şikâyet üzerine ifadeye çağrıldı. Gençlere kabahatler kanunundan para cezası kesildi.

Gençler bildiride şu ifadelere yer vermişti:

ardanuc-ta-cinsel-istismar-243877-1.

birgun.net

İlgili Haberler