GALATASARAY'A ŞİKE İMASI

GALATASARAY'A ŞİKE İMASI

Fenerbahçe Ülker Basketbol takımı koçu Obradovic'ten Galatasaray'a şike iması...

Turkiye Basketbol Federasyonu bu akşam oynanan Galatasaray - Fenerbahçe Ülker maçı devam ederken Obradovic’e bir sonraki maçta cezalı olduğunu belirten bir resmi kağıt verdi.

Ceza bildirimi yapılan belgenin Türkiye Basketbol Federasyonunda hazırlanıp imzalanması gerekiyor ki bu da akıllara TBF Obradovic’in bir sonraki maçta cezalı olacağını önceden biliyor muydu ya da maçtan önce tezgahlanmış mıydı şüphesi getiriyor.

Fenerbahçe Ülker’in koçu Obradovic ise bu durum karşısında şöyle konustu: “Maçın hemen ardından genel menajerime benim bir dahaki maçta cezalı olacağım kağıdı geliyorsa herşey planlı demektir.”

Türkiye Basketbol Federasyonu kendi binasından Abdi İpekçi’ye ışınlanmadıysa Obradovic’in ceza tebligatı önceden hazırlanmış ve salona getirilmiş demektir.

Maç durduğu esnada Gs yöneticisi Lütfi Arıboğan'ın koç E. Ataman ile görüşmesi ise Sosyal Medyada; L.Arıboğan'ın bu durumu önceden bildiği/ayarladığı ve E. Ataman'a bildirdiği yorumlarına yol açtı.

gizli-gorusme.jpg

Fenerbahçe aleyhine 6 teknik foul verilerek maçı kazanabilen Galatasaray seride durumu 2-2 ye getirdi.
Maçtan sonra Fenerbahçe koçu Obradovic'in açıklamaları: 

 

Maç bitiminde Abdi İpekçi Spor Salonunun skorboard'unda yazan yazı ise Galatasaraylılık Kültürü olarak yorumlandı Fenerbahçe taraftarlarınca.