FENERBAHÇELİLER GALATASARAY TARAFTARINI DARP ETTİ

FENERBAHÇELİLER GALATASARAY TARAFTARINI DARP ETTİ

Antalya'da Fenerbahçeli taraftarlar, Galatasaray atkısı açan bir kişiyi darp etti.

Ziraat  Türkiye Kupası final maçında yarın  Galatasaray ile karşılaşacak  Fenerbahçe kafilesi,  Antalya Havalimanı'nda bir grup taraftar tarafından coşkuyla karşılandı. Havalimanında  Galatasaray atkısı açan bir kişiyi Fenerbahçeliler darp etti.

FENERBAHÇE ANTALYA'DA

Ziraat  Türkiye Kupası final maçında  Fenerbahçe ile  Galatasaray yarın  Antalya Stadyumu'nda karşılaşacak. Sarı lacivertli takım maç için Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla  Antalya'ya geldi. Havalimanına yaklaşık 1 saat öncesinden gelen taraftarlar, yolcu çıkış kapısında takımı bekledi.  Polis, havalimanı çıkışında geniş güvenlik önlemi aldı.

TARAFTARLARDAN YOĞUN İLGİ

Fenerbahçeli futbolcular ve teknik heyet kapıdan, polisin bariyeri arasında geçerek takım otobüsüne bindi. Teknik direktör Pereira ile futbolcuları alkışlarla karşılayan sarı lacivertliler, futbolcuların geçişini telefonlarıyla görüntülemeye çalıştı.  Polis, taraftarın bariyeri aşarak futbolcularla fotoğraf çektirmesini engelledi.

ATKI AÇAN GALATASARAY TARAFTARI

Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüsün hareketi sırasında bir  Galatasaray taraftarı takımının atkısını açtı. Fenerbahçeliler,  Galatasaray taraftarına tepki gösterdi. Bir grup Fenerbahçeli taraftar, Galatarasay taraftarını darp etti.  Polis kavgayı ayırarak,  Galatasaray taraftarını uzaklaştırdı. Daha sonra  Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüs, polis eskortu eşliğinde takımın kamp yapacağı otele hareket etti.

Kaynak:Haber Kaynağı