"FENERBAHÇELİ OYUNCULARIN KALİTESİNİ BİLİYORUZ"

"FENERBAHÇELİ OYUNCULARIN KALİTESİNİ BİLİYORUZ"

ESKİŞEHİRSPOR Teknik Direktörü Samet Aybaba, ligin en iyi top oynayan takımlarından biri olan Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını ve zor bir maç olacağını söyledi.

ESKİŞEHİRSPOR Teknik Direktörü Samet Aybaba, ligin en iyi top oynayan takımlarından biri olan Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını ve zor bir maç olacağını söyledi.

İkinci yarının ilk maçını kendi sahasında Fenerbahçe ile oynayacak olan Eskişehirspor'da hazırlıklar sürüyor. Teknik direktör Samet Aybaba gözetiminde Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde antrenmana çıkan Eskişehirsporlu futbolcular, 18 Ocak Pazartesi akşamı oynanacak olan Fenerbahçe maçına hazırlanıyorlar. Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, zor bir maç olacağını belirterek, "Fenerbahçe ligimizin en iyi futbol oynayan takımlarından bir tanesi Beşiktaş ile birlikte. Bizde biliyorsunuz genç oyuncuların takviyesi ve içerideki oyuncuların performansını biraz yükselterek bizde iyi oynamaya başladık. 2-3 tane maç belki skora yansımadı, ama gerçekten bizim takımda elinden gelen her şeyi coşkuyla yapıyor. Zor maç olacak. Böyle maçlar zaten kolay olmaz. Hava koşullarının ne olacağını bilmiyorum. Ama biz dirençli, koşan, coşkulu, mücadele eden ve mutlaka puan almak isteyen bir takım görüntüsünü sahaya yansıtacağız. Rakibinde avantajları var. Oyuncularının kalitesini biliyoruz ona göre de tedbir alıp maçı tamamlayacağız" dedi.

Yeni transferlerin Fenerbahçe karşılaşmasında forma giyemeyeceklerini de belirten Aybaba, "Arkadaşlarımız takıma yeni katıldılar. Birkaç tanesinin performansları çok düşük. 15-20 gündür çalışmıyorlar. Onları toparlamaya çalışıyoruz. Maçta da büyük ihtimalle o arkadaşlarımız yer almayacaklar. Transferlerin geç olması ve zamanında olmaması kamp görmemesi, birlikte bir şey yapamamamız bizi biraz zorlayacak ama ileriki haftalarda onlarında katkısıyla daha iyi işler yapmaya başlayacağız. Birkaç oyuncuyla daha çalışma yapmamız lazım. Ben çok transferi seven bir hoca değilim, ama bizim takımın ihtiyacı var. Dışarıdan oyuncu alırsınız içerideki oyuncunun performansı artar, isteği artar. Biz o oyuncuyu aldık diye bu oyuncu oynamayacak diye bir şey yoktur. İçerideki oyuncularda o yarışa katılsınlar. Hangisi de iyiyse takımın formasını o giysin" ifadelerini kullandı.

EN BÜYÜK GÜÇ TARAFTAR

Eskişehirspor’da en büyük gücün taraftar olduğunu vurgulayan Aybaba, Eskişehir'in inanılmaz bir futbol şehri olduğunu söyledi. Aybaba, "Taraftar ligin sonuna kadar bizi destekleyeceklerine dair söz verdiler. Bizde onlara bu desteğe layık olacak takımı sahaya süreceğiz, böyle bir takım yaratacağımıza dair söz verdik. Eskişehirspor takımı zaten taraftarın takımı. Teknik direktörler gidiyor, başkanlar gidiyor, futbolcular gidiyor. Kalan taraftarlar. Onların daha çok sahip olması lazım. Taraftarın desteği ile çok iyi bir oyunu Fenerbahçe maçında sahaya yansıtacağız" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı