FENERBAHÇELİ FUTBOLCULARDAN TARAFTARA MESAJ

FENERBAHÇELİ FUTBOLCULARDAN TARAFTARA MESAJ

"Yarın taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Onlarla başaramayacağımız ve ya elde edemeyeceğimiz kupa yoktur. Onların desteğiyle çok güzel bir atmosferde çok güzel bir oyunla kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

 

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Josef de Souza, Lokomotiv Moskova karşısında rövanş maçı için avantaj elde etmek istediklerini söyledi ve taraftarların kendileri için en büyük motivasyon kaynağı olduklarını söyledi.


UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu ilk maçı olan Lokomotiv Moskova karşılaşma öncesi Fenerbahçe TV mikrofonlarına konuşan Josef de Souza, "Bizim için zor bir maç olacak. Lokomotiv Moskova takımı kaliteli bir takım. Kaliteli, oyunculardan oluşuyor. Biz de kaliteli bir takımız. Kendi sahamızda oynayacağımız ilk karşılaşmada avantaj elde etmek istiyoruz. Bunu yapabileceğimizi de biliyoruz. Bu avantajı elde edebilmek için uğraşacağız yarın saha içerisinde. Rakibimize çok saygı duyuyoruz. Ama ikinci maç için Lokomotiv Moskova karşısına çıkarken deplasmanda, buradan iyi bir sonuçla gitmiş olmak ve o maça öyle başlamak istiyoruz" dedi.


Taraftarların desteğine her zaman ihtiyaç duyduklarını ve kendileri için en büyük motivasyon kaynağının taraftarlar olduğunu söyleyen Souza, "Bize desteklerine her zaman ihtiyacımız var. Yarın da onların desteğine çok ihtiyacımız olacak. Stadımızı doldurmalarını istiyorum onlardan. Çünkü taraftarlarımız bizim en büyük motivasyon kaynağımız. Onların vereceği bu motivasyona çok ihtiyacımız olacak. Gelsinler, hep birlikte bu galibiyete ulaşalım. Onların da desteği bu galibiyette çok önemli rol oynayacaktır" şeklinde konuştu.


LUİS NANİ: "GELİN VE BİZE DESTEK VERİN, BAŞARILARA HEP BİRLİKTE ULAŞALIM"


Portekizli yıldız oyuncu Luis Nani ise, "Herkesin şunu bilmesini istiyorum; yarın çok zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Bu karşılaşmanın öneminin bilincinde olacağız" dedi.


Taraftarlara çağrıda bulunan Nani, "Buradan taraftarlarımıza bir mesaj vermek istiyorum; Taraftarlarımızı desteği bizim için gerçekten çok önemli. Onların bize verdiği destek her maçta kendimizi çok daha iyi hissetmemizi sağlıyor, saha içerisinde yapmak istediklerimizi daha kolay yapmamızı sağlıyor. Şu ana kadar bize harika bir destek verdiler. Galip geldiğimiz maçlarda onların desteğinin payı çok büyük Galibiyetlerimizin yüzde 70'i onların yardımıyla geliyor. Buradan taraftarlarımıza seslenmek istiyorum: Eğer siz olmazsanız biz hedeflerimize ulaşamayız. Bugüne kadar bize harika bir destek verdiniz. Stat doluyken hiçbir takım burada kendi futbolunu istediği gibi oynayamıyor. Stadımızın atmosferini biliyoruz. O nedenle yarın yeni bir döneme başlıyoruz. Yarın takımımız için kritik, çok belirleyici olacak yeni bir döneme başlıyoruz. Bu dönemde çok önemli karşılaşmalar oynarken sizin desteğiniz bizim için çok önemli. Desteğinize ihtiyacımız var. Bu kulüp hırslı bir kulüp, bu kulüp kazanmayı seven bir kulüp. O nedenle gelin ve bize destek verin, başarılara hep birlikte ulaşalım" ifadelerini kullandı.


HASAN ALİ KALDIRIM: "TARAFTARLARIMIZDAN DESTEK BEKLİYORUZ"


Hasan Ali Kaldırım da, Lokomotiv Moskova karşısında kendilerini zorlu bir maç beklediğini ifade ederek, "Bizi çok zorlu bir maç bekliyor. Rakibimiz iyi bir rakip. Onlar da ligdeki rakibimiz Beşiktaş'ın grubundan çıkarak Son 32 Turu'na kalmayı başardı. Yarın iç sahada oynayacağımız için kesinlikle avantajlı bir skor elde etmemiz lazım ki, Rusya'ya avantajlı gidelim" dedi.


Hasan Ali Kaldırım ayrıca, "Yarın taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Onlarla başaramayacağımız ve ya elde edemeyeceğimiz kupa yoktur. Onların desteğiyle çok güzel bir atmosferde çok güzel bir oyunla kazanmak istiyoruz" diye konuştu.


FABİANO RİBEİRO: "TARAFTARLARIMIZI HER ZAMAN YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ"


Brezilyalı kaleci Fabiano Ribeiro ise, Lokomotiv Moskova karşısında oynayacakları UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu ilk maçında her anın çok önemli olduğuna değindi.


Fabiano Ribeiro, "Yarın gerçekten çok zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Bizim için çok önemli bir maç olacak. İki maçta bir eleme turu oynayacağız ve bunun ilk maçı yarın bizi bekliyor. İki maç olduğunu unutmamalıyız bu turun. Maç boyu dikkatli olmalıyız çünkü maçın her anı çok büyük önem taşıyor olacak. Böyle eleme turlarında her an çok kıymetlidir. Kendi sahamızda, kendi taraftarımızın önünde oynayacağız. İyi bir sonuç almak, ikinci maç için avantaj yakalamak istiyoruz. Çünkü hedefimiz turu geçmek. İkinci maça ilk maçtan aldığımız iyi sonuçla gitmek istiyoruz" dedi.


Fabiano şöyle devam etti;


"Onların desteği hep bizimleydi. Hep arkamızdalardı. Onların desteğinin ne kadar önemli olduğunu takım halinde biliyoruz. Onların verecekleri bu motivasyon son derece önemli olacaktır. Yarın yine stadımızı doldurmalarını istiyorum. İyi bir futbol oynayabilmemiz için, iyi sonuçlar alabilmemiz için, hedeflerimize ulaşabilmemiz için taraftarlarımızı her zaman yanımızda görmek istiyoruz."

Kaynak:Haber Kaynağı