Fatih Tezcan’dan Barlas’a çok ağır sözler

Fatih Tezcan’dan Barlas’a çok ağır sözler

Referandum sonucu AKP’de başlayan sert tartışmaların geldiği nokta inanılmaz bir hal almaya başladı.

AKP cephesinde süren 'Reisçi ' kavgası artık sınır tanımıyor. Erdoğan’ı en çok ben seviyorum yarışında hakaretler in bini bir para oldu.  Sol'un haberine göre,  AKP'li Fatih Tezcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AKP'ye geçtikten sonra 'temizlik yapacağını' iddia ederken Cemil Barlas hakkında ''hasta kokainman'' ifadelerini kullandı.

HASTA KOKAİNMAN 

AKP'li Fatih Tezcan, 1ANTV’de yorumculuk yapan Cemil Barlas’a yönelik ''Hasta kokainman'' ifadesini kullandı.

Tezcan, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın AKP’ye geçtikten sonra bir “temizlik yapacağını” söylerken, bu “temizliğe” ilk olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden (İBB) başlanacağını söyledi. Tezcan, bundan sonraki süreç için de “Bu süreçte sanki CB Erdoğan'a yakınmış da ona sufle veriyormuş gibi etiket yapan medya sahtekarları da temizlikten paylarını alabilirler” dedi.

İŞTE TEZCAN'IN O MESAJI 

Fatih Tezcan ✔ @fatihtezcan

Bu süreçte sanki CB Erdoğan'a yakınmış da ona sufle veriyormuş gibi etiket yapan medya sahtekarları da temizlikten paylarını alabilirler.

Fatih Tezcan ✔@fatihtezcan

Canlı yayınlarda "Biz söylüyoruz Erdoğan yapıyor" diyebilen hasta kokainmanlar medyadan temizlenmezse, yapılacak her temizlik gölgede kalır. pic.twitter.com/bGjl9TGTHm

16:12 - 1 May 2017

fatih-tezcan-dan-cemil-barlas-a-hasta-kokainman-280747-1.jpg

 

İlgili Haberler