EY MHP'Lİ SEÇMENLER, EY ÜLKÜCÜLER

Ey MHP’li seçmenler,
Ey Ülkücüler…
Genel Başkanınız Bahçeli, MHP’nin kurumsal kimliğini AK Partiye götürüp teslim etti.

Bunun için mi milliyetçilik bayrağını 50 yıldır taşıyorsunuz?
Bunca mücadeleyi Erdoğan’ın kuracağı başkanlık hükümetinde, Bahçeli’ye başkan yardımcılığı ve bir iki bakanlık verilmesi için mi yaptınız?
Her yanlış politika sonrası “kandırıldık, Allah ve milletim affetsin” diyen ve ülkeyi adeta deneme tahtasına çeviren birini Başkan yapmak için mi bunca şehit verdi hapislerde yattınız?

Erdoğan’ın başkan olarak sınırları daha genişlemiş yetkiler içerisinde yeni Habur’lar, yeni Oslo’lar, yeni Dolmabahçe’ler yaratmayacağını nereden biliyorsunuz?
Yeni FETÖ’leri üretip onlarla kol kola olmayacağının hangi garantisi var elinizde?
Cumhuriyet okullarının imam-hatip okullarına dönüştürülmesini içinize nasıl sığdıracaksınız?,
Anayasa Mahkemesinin AK Parti için verdiği “laikliğe karşı eylemlerin odak noktası” kararını unutup başkanlık sistemi ile her geçen gün laikliğin yok edilmesinin günahına nasıl ortak olacaksınız?
“17/25 Aralık’ın hesabını vermeden koalisyon yapmayız” diyen Bahçeli’nin, yolsuzluk iddialarına MHP şimdi ortak etmesini nasıl sindireceksiniz?
“Kızıl Elmanızı” Erdoğan’ı başkan seçtirerek mi gerçekleştireceksiniz?
Hiçbir şekilde tartışmadığınız Başbuğunuz Alpaslan Türkeş’in “Dokuz Işık” ilkelerinin en önemlisi ve siyaseten varlık nedeniniz “Türk Milliyetçiliği” değil mi?
Peki, içinde Türk Milliyetçiliği de olmak üzere “bütün milliyetçiliği ayaklarının altına alırım” diyen Erdoğan’ı başkan yaptırmayı nasıl içinize sindireceksiniz?

Türk Milliyetçiliği kardeşlik esasına dayanan bir ülküdür, demiyor musunuz?
Yani, bütün farklı mezhepleri, inanışları, folklorik kültürleri, etnik toplulukları üst kimlik olarak Türk kabul edip kardeşlik bağı ile bağlı kabul ediyorsunuz…
Öyleyse Alevi’yi aşağılayan, Hıristiyan’ı kötüleyen, Yahudiliği düşman kabul eden, Sünnilik dışındaki tüm mezhepleri neredeyse sapkınlık olarak gören, çingeneye hor bakan beyaz yakalı İslamcılarla nasıl bir arada olacaksınız?

Bahçeli, MHP’nin kurum olarak mezarını kazıyor…
Mevta olduğunda inanın şimdi işbirliği yaptıkları keyifle ve zevkle kürek kürek mezarına toprak atacak ve hatta bir daha dirilmesin diye betonla kaplatacaktır…

MHP'Lİ HALLAÇOĞLU'NUN PAYLAŞTIĞI İBRETLİK VİDEO

Önceki ve Sonraki Yazılar