Erdoğan'ın uçağından çok konuşulacak fotoğraf

Erdoğan'ın uçağından çok konuşulacak fotoğraf

Referandum sonrası çok konuşulan konulardan biri yeni kurulacak hükumette MHP'nin yer alıp almayacağı oldu, bu fotoğraftan sonra bu soru çok daha fazla konuşulacak.

Referandum sonrası Binali Yıldırım ve Devlet bahçeli'nin çok konuşulan buluşması ardından bu gün yine MHP ile ilgili bambaşka bir gelişme yaşandı. Yıldırım ve Bahçeli görüşmesinin ardından yeni kurulacak hükumete 3 MHP'li bakan alınacağı iddiaları haber olmuştu. Bu gün ise Hindistan'a giden Erdoğan'ın uçağında bir MHP milletvekilinin olması o iddiaları güçlendirdi.

MHP MİLLETVEKİLİNİN NE İŞİ VARDI ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmî ziyaretini gerçekleştirmek üzere Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi´ye gitti.

RESMİ AÇIKLAMADA İLGİNÇ KARE

Açıklamada Erdoğan’ın  Yeni Delhi’ye gittiği ve Yeni Delhi Büyükelçisi Şakir Özkan Torunlar ve diğer yetkililer tarafından karşılandığı belirtiliyor. Öte yandan Erdoğan’ın ziyaretinde yanında bulunan isimler şöyle. 

HULUSİ AKAR VE SAAFFET SANCAKLI'DA UÇAKTA

Başta eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar olduğu belirtilirken, paylaşılan fotoğraflarda MHP milletvekili Saffet Sancaklı’nın da olması dikkat çekti.

İlgili Haberler