Erdoğan'dan Metin Akpınar'a çok ağır tehdit

Erdoğan'dan Metin Akpınar'a çok ağır tehdit

Erdoğan ekonomili konulu bir toplantıda yaptığı konuşmada bir TV programında kendisi için idam imasında bulunan komedyen Metin Akpınar'a sert sözler ile yüklendi.

AKP Genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı bir toplantıda kendisine yönelik idam imasında bulunduğu ileri sürülen ünlü komedyen metin Akpınar'a sert sözlerle göndermede bulundu. Sözlerinin sonunda , "Bunu sanatçı görünümü altındaki müsveddeler yapıyorlar. Kalkacaksın sen bu ülkenin Cumhurbaşkanını ipte sallandıracaksın, şimdi git bunun yargıda bedelini öde" diyerek tehdit etti.

SANATÇI GÖRÜNÜMÜ ALTINDA

İstanbul'da düzenlenen Dış Ekonomik İlişkiler Kurulunun Mali Genel Kurulunda konuşan Erdoğan, bir televizyon programında kendisi için idam iması yapan isimlere sert tepki göstererek, "Bunu sanatçı görünümü altındaki müsveddeler yapıyorlar. Yahu senin her yerin sanatçı olsa ne yazar. Kalkacaksın sen bu ülkenin Cumhurbaşkanını ipte sallandıracaksın, şimdi git bunun yargıda bedelini öde. Yahu senin haddine mi? Biz şahadete inanmış insanlarız ve biz bunların bedelini rahatlıkla ödemeye hazır insanlarız" diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU'DA NASİBİNİ ALDI

Konuşmasında, "Gezi Parkı" olaylarını hatırlatan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Erdoğan, "Polisimize kurşun sıktılar, caddeleri, iş yerlerini, insanlarımızın vergileriyle alınan o belediye otobüslerini yaktılar, yıktılar. Bunlar mı vatansever? Bunlar mı milliyetperver? Bunların arkasında duranları siz nasıl savunuyorsunuz? Sen ana muhalefetin başı olsan ne yazar, olmasan ne yazar" ifadelerini kullandı.

2019 yılının ekonomide ciddi bir yükseliş dönemi olacağını belirten Cumhurbaşkanı, "Karamsarlığı ve ümitsizliği kapımıza yaklaştırmadığımız müddetçe ülkemizin şahlanışını durduracak hiçbir fani güç yoktur" dedi.

İlgili Haberler