Erdoğan Trump buluşmasına ABD'den 2 şok mesaj

Erdoğan Trump buluşmasına ABD'den 2 şok mesaj

Trump ve Erdoğan'ın 16 Mayıs'da "Beyaz Saray buluşmasına " ABD'den çok kızdıracak 2 açıklama geldi.

Beyaz Saray Sözcüsü tarafından açıklanan Erdoğan'ın Trumph'la 16 Mayıs buluşmasının yankıları sürüyor. Önce ABD Dış ilişkiler konseyi başkanı ardından da Erdoğan'ı twitter hesabından sürekli tehdit eden eski pentagon yetkisilisi Rubin'in yazdıkları çok konuşulacak. Rubin'in tehdit olarak yorumlanan Twitter mesajı şöyle,

GERİ DÖNEMEYEBİLİR Mİ ?

Erdoğan hakkında yazdıklarıyla bilinen ve "Sonu geldi" yorumuyla Türkiye'de tanınmaya başlayan Neo-Con yazar Michael Rubin, Erdoğan'ı sosyal medyadan tehdit etti.
15 Temmuz darbe girişimini önceden yazan Eski Pentagon yetkilisi, Neo-Con yazar Michael Rubin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı sosyal medyadan tehdit etti. 

TÜRKİYE'DEN AYRILMASI ŞU N RİSKLİ OLABİLİR Mİ?

ABD gezisine hazırlanan Erdoğan'ı twitter'da etiketleyen Rubin, "Erdoğan'ın Türkiye'den ayrılması şu aşamada riskli olabilir mi? Geri dönememe ihtimali olabilir mi? @RT_Erdogan" yazdı. Rubin'in sözleri Erdoğan'ın gezisine yönelik tehdit olarak yorumlandı.

TWITTER'DA BİR ŞOK MESAJ DAHA

Öte yandan Twitter'dan Erdoğan'ın ABD ziyaretine ilşkin üst düzey bir açıklama daha yapıldı. ABD Dış İlişkiler Konseyi Başkanı Richard Haass da dün Twitter'da "Trump yönetiminin Suriye Kürtlerini silahlandırdığını görmek güzel. 

SURİYE'DE YARARSIZ ROLÜ

(Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı kast ederek) "Ziyaretini iptal ederse, otoriter yönetimi ve Suriye'deki yararsız rolü göz önüne alındığında büyük bir kayıp olmaz" mesajı yazmıştı.

İlgili Haberler