DEĞİLİM DEMİŞTİ AKP'Lİ ÇIKTI

DEĞİLİM DEMİŞTİ AKP'Lİ ÇIKTI

Dün Sakarya'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sorduğu sorularla dikkat çeken Yakup Çoruh isimli vatandaşın facebook hesabında Tayyip Erdoğan'a övgüler yağdırdığı ortaya çıktı

CHP Genel Başkanı Kemal Kırıçdaroğlu HAYIR kampanyaları için gittiği Sakarya'da neden HAYIR dememiz gerektiğini açıkladı. Kılıçdaroğlu Sakarya'da aracından indiyi esnada onu karşılamaya gelen ve Ak Partili olmadığını ısrarla dile getiren Yakup Çoruh isimli vartandaş, Kılıçdaroğlu'na bazı sorular sormuştu.

AK PARTİLİ DEĞİLİM

Kılıçdaroğlu ve kurmaylarının karşı sorular sorması üzerine, ısrarla ben Ak Partili değilim diye vurgu yapan Çoruh'un, Facebook hesabında, Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan'a övgüler yağdırdığı tespit edildi. 

Facebook hesabında "Devletime ve Resie hizmette sınırsızım, bu uğurda birgün herkes kim olduğumu anlayacak" gibi cümleler kuran Çoruh, Kılıçdaroğlu'na "Atatürk'ün, Büyük Liderin Partisinin Genel Başkanı, Sakaryamıza hoşgeldiniz" diyerek, "Sakaryalılar olarak sizden bir ricam var, Atatürk İlkelerini sayar mısınız?" diye sormuştu.

BAKANLAR KURULU'NU ÜÇTE BİRİ ÜLKEYİ SOYDU

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Kılıçdaroğlu'na soru soran vatandaşa, "siz AKP'lisiniz biz herkesin kim olduğunu biliyoruz " diyerek,  "Buraya AKP'li vekiller geldiğinde, onlara da sorarmısınız!, Bakanlar Kurulunda bulunan bakanların üçte biri ülkeyi soydu, Bunlardan neden hesap sormadınız?" Bu soruyu sorarsan sevinirim" dedi.

ENGİN ÖZKOÇ'UN SAMİMİ DAVRANIŞLARI YANLIŞ ANLAŞILDI

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç'un Yakup Çoruh isimli vatandaşa yakın davranarak, yanağını okşaması ve sırtını sıvazlaması, bazı yayın kuruluşları tarafından, yanlış aktarılarak, "Vatandaşı Hırpaladılar" gibi lanse edilse de, CHP'li heyet gülerek, Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşma yapacağı meydana hareket etti. 

İlgili Haberler