CHP Aydın'da korkunç cinayet

CHP Aydın'da korkunç cinayet

CHP Aydın Germencik İlçesi başkanı Mehmet Bozdağ partili arkadaşı Aytunç Tek'i evinde başından vurup öldürdü.

Polis olaydan sonra kaçan Bozdağ'ı yakalamak için çalışma başlattı. 

SIR TARTIŞMA

Olay, saat 21.00 sıralarında Park Mahallesi Namık Kemal Caddesi'nde meydana geldi. Cumhuriyet Halk Partisi Germencik İlçe Başkanı Mehmet Bozdağ, arkadaşı Aytunç Şükrü Tek'in evine geldi. Burada bir süre kaldıktan sonra henüz belirlemeyen nedenden dolayı aralarında tartışma çıktı. 

KOCAMI ÖLDÜRDÜLER YETİŞİN

Tartışmanın büyümesi üzerine iddiaya ğöre Bozdağ belindeki tabancayla Tek'e tek el ateş etti. Kafasına gelen kurşunla ağır yaralanan Tek'in eşi Dilek Tek sokağa çıkarak 'Kocamı öldürdüler yetişin' diyerek bağırmaya başladı. Zanlı Bozdağ ise olay yerinden plakası belirlenemeyen bir otomobille kaçtı.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Kocası gözlerinin önünde öldürülen Dilek Tek, “Yetişin kocamı öldürüyorlar” diye bağırarak sokağa fırlayıp koşmaya devam etti. Bir süre ilerleyen kadın bayılarak yere yığıldı. Dilek Tek, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayı haber alınca ailenin yaşadığı eve gelen yakınları gözyaşlarına hâkim olmadı.

Hayatını kaybeden Şükrü Aytuç Tek’in cenazesi otopsi için Germencik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 1 çocuk babası Tek’in ortaokul öğrencisi olan oğlu H.T’nin cinayet sırasında evde olmadığı öğrenildi.

İZİNİ KAYBETTİRDİ

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, cinayete ilişkin hakkında arama kararı çıkartılan Mehmet Bozdağ'ın da bulunduğu 09 JC 392 plakalı hafif ticari aracın Söke ilçesinde olduğunu tespit etti.

BİR ARAZİDE YAKALANDI

Araçtakilerin, polisin "dur" ihtarına uymaması sonucu kovalamaca yaşandı. Ekipler, Söke Organize Sanayi Bölgesi mevkisinde bir arazide otomobili terk edilmiş buldu. 

Bölgede çalışma yapan ekipler, Cumhuriyet Parkı'nda Mehmet Bozdağ ve yanındaki kişiyi yakaladı. Gözaltına alınarak İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirilen iki şüphelinin, İl Emniyet Müdürlüğüne gönderileceği öğrenildi.

CHP'DEN İLK AÇIKLAMA

AA muhabirine açıklama yapan CHP İl Başkanı Bayram İnci, "Tabii biz de olayı yeni duyduk. Böyle bir şey var mı bilmiyoruz. Bekliyoruz. Biz de kendisine telefonla ulaşamadık. Eğer böyle bir şey varsa bu bizim için üzüntü vericidir. Ne olmuştur öğreneceğiz." dedi

İlgili Haberler