Cevap Ver AZİZ YILDIRIM ...

AZİZ YILDIRIM'a Yönetimde olduğu 15 yıldaki HATALARI nı sorduk.. Başkan bu affedilmez hatalarına ilişkin sorulara cevaplarını aynen yayınlayacağız burada...

 

Aziz YILDIRIM’a SORULAR 

-          Hayatınızın Sonbaharına girmişken, çocuklarınız, torunlarınızla oynamak dururken, Fenerbahçe Başkanlığının iş hayatınıza getireceği şeyler götüreceği şeylerin yanında devede kulak kalırken,  FENERBAHCE başkanlığına soyunmak nereden aklınıza geldi ?
 
-          Eski Başkanlar Fenerbahçe’yi reklam amacı için kullanırken, Fenerbahçe sizin Devletle olan işlerinizi engelleyecekti. Neden çekinmediniz?
 
-          Türk takımları Avrupa’dan emekli olmuş oyunculara alışmışken, neden Avrupa’da zirvedeki oyuncuları getirmeye ve Türk futbolunu Avrupa vitrinine çıkarmaya çalıştınız ?
 
-          2005 den beri İstanbul Belediyesi’nin gündeminde olan FENERBAHÇE TOPRAKLARI – Marina için neden Hükümetin ve Belediyenin isteğini kabul etmediniz?
 
-          Türk ordusunun generalleri  uyduruk Ergenekon – Balyoz gibi davalarla içeri atıldığında Sizden yalan – doğru onların aleyhlerine tanıklık yapmanız istendiğinde neden kabul etmediniz?
 
-          Futbol takımını Son 10 yılda 9 defa ilk 2 ye sokarak, 4 şampiyonluk,  son maçta kaçan 3 şampiyonluk, 5 ikincilik, 2 Turkiye kupası, Avrupa’da bir çeyrek - bir yarı final başarılarını yaşatırken utanmadınız mı ?
 
-          Fenerbahçe’nin bir futbol kulübü değil bir spor kulübü olduğunu ispatlarcasına aynı sene içinde 5 ana dalda 5 şampiyonluk yaşatırken kıskanılacağınızdan endişe etmediniz mi?
 
-          Uyduruk şike surecinde, 365 gün hapis yatarken, yaptıklarınızdan hiç pişman oldunuz mu ?


DAHA BİTMEDİ BUNLARI DA YANITLAYIN
 
-          Baraka bir stadı Fenerbahçe’nin kendi parasıyla yapılmış 250 Milyon USD’lık bir modern stad haline nasıl getirdiniz?
 
-          Türkiye’nin her tarafında Avrupalıların bile hayran olduğu en modern tesisleri, borçsuz harçsız Kulübe kazandırmak için uğraşırken, Sizi istifaya çağıran taraftara kızdınız mı?
 
-          Kulüpten bilet alıp bağırmaya alışmış taraftarlar yerine, senede 1 forma 1 kombine alıp kendini kulübün sahibi sanan ve Sadece sizin yaşattığınız müreffeh Fenerbahçe’yi yaşayan taraftarların, bazen insaf – edep sınırlarını asan eleştirilerine neden sadece gülümsediniz?
 
-          Türkiye’de ilk defa lisanslı formaları getirip bugün 300 Milyon USD değer biçilen FENERIUM ları Ülkenin her tarafına acarken yorulmadınız mı ?
 
-          FENERBAHCE yi halka açtıktan sonra, 3 Temmuz sureci, Avrupa’dan MEN ve 2 kaybedilen şampiyonluğa rağmen en yakın rakibinin 2 katı piyasa değerine sahip FENERBAHCE Futbol AŞ yatırımcılarını, neden Sermaye artırımları ve fiktif işlemlerle soymadınız dolandırmadınız? 


Önceki ve Sonraki Yazılar