Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz hakkında flaş karar

Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz hakkında flaş karar

Suudi Arabistan Konsolosluğunda öldürüldüğü açıklanan muhalif Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın dün yayınlanan son görüntülerinde yanında olduğu ortaya çıkan nişanlısı Hatice Cengiz hakkında flaş karar

Suudi Arabistan'ın İstanbul başkonsolosluğunda öldürülen muhalif Gazeteci ceamal Kaşıkçı'nın tüm dünyada merakla beklenen cinayet sonucu ile ilgili olarak AKP Genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması Salı gününe kaldı. 

İNGİLİZLERİN İDDİASI

İngiliz gazetelerinin konu ile ilgili kendi çıkarını düşündüğünü iddia ettikleri Erdoğan bu gün yaptığı açıklamada olayın ayrıntılarına ilşkin sSalı günü AKP gurubunda yapacağı toplantıyı işaret etti. Öte yandan medyada yayınoanan son görüntülerinde öldürülmeden sadece bir kaç saat önce Cemal Kaşıkçı ile birlikte görüntülenen nişanlısı Hatice Cengiz hakkında flaş bi gelişme yaşandı.

KORUMA İSTEDİ
 
Hatice Cengiz'in başvurusu üzerine İstanbul Valiliği koruma kararı çıkardı.

İstanbul Valiliği, Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğunda öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz'e, koruma polisi verecek. Karar, Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz'in başvurusu üzerine alındı.

TEHDİT ALTINDA OLDUĞU DÜŞÜNÜLÜYOR

Fatih'te ikamet eden Hatice Cengiz, can güvenliğinin tehdit altında olduğu gerekçesiyle İstanbul Valiliği'ne başvurdu. Başvuru sonucunda Valilik koruma kararı verdi.

Cemal Kaşıkçı, 2 Ekim'de evlilik işlemleri için Başkonsolosluğa gitmiş, bu tarihten 18 gün sonra Suudi Arabistan yetkili makamlarınca Konsolosluk'ta çıkan arbede sonucu Kaşıkçı'nın öldüğü açıklanmıştı.

İŞTE SON GÖRÜNTÜLERİ 

4444.jpg

İlgili Haberler