BURCU GÜNEŞ'TEN REFERANDUM AÇIKLAMASI

BURCU GÜNEŞ'TEN REFERANDUM AÇIKLAMASI

Bir süredir sesi soluğu çıkmayan bir zamanların popüler seksi sanatçısı Burcu Güneş referandumda vereceği oyu açıkladı.

Şarkıcı Burcu güneş'te "Evet" kervanına katıldı.

EVET DİYECEK HACCA GİDECEK

İktidara  yakın medyada "Evet " kampanyası erken başladı. Bir çok ünlü ile röportajlar yapıp, videolar çekilerek "evet" açıklamaları yaptırılıyor. Son yıllarda adı giderek az duyulmaya başlayan şarkıcılardan Burcu Güneş'te "Evet" diyeceğini açıkladı. Ardından'da hacca gideceğini söyledi.

HER KARARA SAYGI DUYARIM

“Her kişiye ve karara saygı duyuyorum. Yakaladığımız birlik ve beraberliği referandum sürecinde de sürdürmemiz gerekiyor. Toplumumuzun sosyal medya üzerinden Atatürk gibi ortak değerimizi tartışma unsuru haline dönüştürmesinden son derece rahatsızım. 

AYRIŞTIRAN DEĞİL BİRLEŞTİREN

Ortak değerlerimiz bizi ayrıştıran değil, birleştiren unsurlardır. Bu süreçte sosyal medyadan bazı terör örgütleri de gerçek dışı paylaşımlarda bulunup toplumumuzu bölmeye, kutuplaştırmaya yönelik çalışmalar yapıyor olabilir. Dikkat etmeliyiz. Referandumda son sözü halkımız söyleyecek. Sandıktan çıkacak karara saygı duyarak, barış ve sevgi içinde yaşamaya devam etmeliyiz.”

12054-haber1-2.jpg

İLK FIRSATTA HACCA GİDECEK

“İlk fırsatta hac görevimi de yerine getirmeyi düşünüyorum. İnşallah, bu yolculuğumu hac ile devam ettireceğim.” diyerek devam etti.

İlgili Haberler