Bilal Erdoğan’ı Böyle AK-LAYACAKLAR

Bilal Erdoğan’ı Böyle AK-LAYACAKLAR

Son günlerde yayınlanan bütün ses kayıtlarının ortak tek yanı bütün kayıtlarda Bilal Erdoğan’ın adının geçmesi ve Bilal Erdoğan ve Kardeşlerinin ortağı olduğu TÜRGEV Vakfı’nın bütün bu olayların merkez de görünmesi.
 

Dosya ’ya bakan savcılar değişmeden önce Bilal Erdoğan hakkında Mahkeme’ye ifade vermesi için çağrı yapıldığı iddia edilmiş, sosyal medya da belgesi olduğu iddia edilen evraklar yayınlanmıştı.
 

Dava ’ya bakan savcılar değiştirildikten sonra böyle bir çağrı olmadığı iddia edilmesine rağmen, Bilal Erdoğan’ın gizli bir şekilde ifade verdiği ortaya çıkmıştı.
 

17 Aralık Operasyonunun başladığı günden bugüne iki ayı aşkın zaman geçti. İki gün önce Başbakan Erdoğan ve Bilal Erdoğan’ a ait olduğu iddia edilen ses kayıtları sosyal medyaya servis edildi. İlk günden itibaren başta Başbakan Erdoğan olmak üzere bütün AK Parti üyeleri tarafından ses kayıtlarının montaj olduğu ileri sürüldü. Hatta Amerikalı uzman bir şirketten kayıtların montaj olduğuna dair rapor alındığı bile hükümet çevreleri ve hükümet’ e yakın basın tarafından sürekli medya da yer buldu.


Ta ki bu sabah ses kayıtlarını analiz ettiği ileri sürülen Amerikalı şirketten Hükümet üyelerini yalanlayan bir açıklama yapılana kadar.


Montaj dediler olmadı, sahte dediler olmadı en sonun da aranan formül bulundu.
Ve o formül az önce İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan kamuoyuna şöyle duyruldu. 17 Aralık operasyonu olarak bilinen soruşturma kapsamında Bilal Erdoğan Hakkında Mahkemelerce verilmiş her hangi bir takip ve dinleme kararı yoktur. 

İLGİLİ HABER İÇİN TIKLAYINIZ

Bu kadar olayın içinde olduğu çıkan ses kayıtlarında açıkça belli olan Bilal Erdoğan hakkında görevden alınan savcılar Mahkeme kararı çıkarmamış olabilir mi?


Madem Bilal Erdoğan hakkında her hangi bir takip ve dinleme kararı yoktu, Başsavcılık neden Bilal Erdoğan ve Başbakan Erdoğan’a ait olduğu iddia edilen ses kayıtları ortaya çıkana kadar bekledi?


Göreve geldiği günden beri yapmış olduğu icraat ve değişiklikler ile kamuoyunda sorular oluşmasına neden olan başsavcılık birileri tarafından mı görevlendirilmiştir?
 

Bugün yapılan açıklama Bilal Erdoğan’ı ve bağlantılı olarak Başbakan Erdoğan’ı AK-LAMA çabası mıdır?

 

Önceki ve Sonraki Yazılar