BEŞİKTAŞ'TAN SAHAYA GİREN TARAFTARLA İLGİLİ İLK AÇIKLAMA

BEŞİKTAŞ'TAN SAHAYA GİREN TARAFTARLA İLGİLİ İLK AÇIKLAMA

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Galatasaray'ı 1-0 yendikleri maçta sahaya giren taraftar ile ilgili olarak, "Hakemle ilgili bir şey konuşmuyoruz, bizim üslubumuz bu. O konuda federasyonun vereceği karar önemlidir. Biz yolumuza bakıyoruz" dedi.

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Galatasaray'ı 1-0 mağlup ettikleri mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Albayrak, henüz şampiyon olmadıklarını söylerken, "Galatasaray'ın da hedefi var, Avrupa'ya gitmek istiyor. Tabii ki oynayacak. 100 yıldan fazladır derbi oynuyoruz, onlar da çok istediler. 2. yarıda onlar yoruldu, biz daha iyi top oynadık ve kazandık. Önemli bir avantaj elde ettik, ayaklarımızı yere basıyoruz. Matematiksel olarak yarış devam ediyor. Hedefimize doğru adım adım gidiyoruz. 2 maçımız var, iki maçımızı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Osmanlı maçına bütün taraftarlarımızı bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Sahaya giren taraftar sonrasında gol attıkları hatırlatılan ve hakemin performansı hakkında yorum yapması istenen yönetici, "Hakemle ilgili bir şey konuşmuyoruz, bizim üslubumuz bu. O konuda federasyonun vereceği karar önemlidir. Biz yolumuza bakıyoruz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı